lauantai 4. joulukuuta 2021

Runescape the first 20 Years

Ostin tässä itselle ennen aikaisen joululahjan, ihan sillä verukkeella ettei tätä vaan keretä myymään loppuun😃 Runescape on ensimmäisiä online pelejä mitä pelasin joskus monta sataa vuotta sitten enkä ymmärtänyt siitä hönkäsen pöläystä,  kunnes vuonna 2016 silloinen surkea pelikokeeni ei enää jaksanut pyörittää oikein mitään peliä paitsi Old School Runea ja sittenhän sitä tuli tahkottuakin ihan hulluna, enkä häpeä myöntää että se oli mm. syyslomani kohokohta :D 


Kirja on sidottu kovakantinen 224 sivuinen tarina Old School Runescapen sekä Runescpape 3:n alkuvaiheista ja sisältää myös paljon mm.  konseptikuvia, haastatteluja sekä kertomuksia kulissien takaa. Kirja on Dark Horsen tekemä/kuvittama, eikä voi muuta kuin taas ihailla, miten laadukasta jälki on. Dark Horse tekee mm. Dragon Age sarjakuvat. :)




Kirja on saatavilla ainakin Adlibrikseltä ja tottakai RunenScapen omasta kaupasta. Kirja on todella hyvä ostos, jos olet entinen/ nykyinen Runen pelaaja ja haluat tutustua tarkemmin pelin historiaan. Kirja on myös hyvänkokoinen, joten hienoltahan se myös näyttää kirjahyllyssä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti