tiistai 30. marraskuuta 2021

Dark Brotherhood joulukoriste

  Vanha joulukuusi lensi muuton aikana roskiin, koska sen lamput ei ne suostuneet toimimaan ja uutta mietittäessä päätetiin tänä vuonna hankkia vain 120cm kuusi, koska ei oikein keksitty minne tänne oltaisiin semmoinen iso laitettu. Samalla alkoi päässä hautumaan ajatus peli-teemaisesta joulukuusesta ja ideointi joulukoristeista, mitä voisin itse siihen tehdä. 


Tottakai heti ensimmäisenä tuli mieleen Elder Scrolls aiheiset koristeet ja tietty Dark Brotherhood 💗 Tähän koristeeseen jopa Elam olisi tyytyväinen :D Lisäsin kirjeeseen vielä kimalletta koristamaan reunoja ja peittämään revityt reunat joista valkoinen paperi näkyi. 

Koriste saa nyt tällä hetkellä roikkua vielä pienessä pöytäkuusessa ja joulukuussa se pääsee sitten ihan "oikeaa" joulukuusta koristamaan. 
Mulla on aika paljon eri pelaamani pelien kaulakoruja ja niitä aionkin sitten käyttää myös koristeina ja keksin aika siistiin joulutähden korvikkeen, tosin en vielä tiedä miten se onnistuu😄

Ja huomenna alkaa joulukuu ja mulla vapaapäivä töistä, eli toisin sanoen joululaulut heti aamusta tulille ja kuusta koristelemaan 🎄 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti