perjantai 10. joulukuuta 2021

Kirjasuositus : Jouludeitti x12

Tulipa pitkästä aikaa luettua niin hyvä jouluinen kirja, että piti ihan tänne tulla sitä mainostamaan :D

"Kolmekymppinen tekstiilisuunnittelija Kate ei ehtisi eikä jaksaisi etsiä uutta rakkautta: hän on pettynyt miehiin ja palannut Lontoosta kotikulmille huolehtimaan isästään. Ystävänsä Lauran pyynnöstä hän kuitenkin suostuu luksusdeittailuhaasteeseen, jossa tavataan 12 eri miestä ennen joulua. Treffeiltä ei puutu yllätyksiä eikä kommelluksia, joista Kate tilittää lapsuudentoverilleen Mattille autellessaan tämän kahvilassa. Kuka lopulta onkaan se oikea?"

Jos joulufiilis on vielä hakusessa, niin se varmasti tulee tätä kirjaa lukiessa. Tarina on hauska. viihdyttävä, lämmin, täynnä jouluista tunnelmaa.

Kate ja muut säkenöivien salamoiden asiakkaat pääsevät treffailemaan mm. kokkauskurssilla, pariluistelussa tai patikoinnin merkeissä. Treffikumppanit saavat entuudestaan nähdä toistensa nimet, profiilikuvan ja jotain tietoja. Kommelluksilta ei treffeillä voi välttyä ja nauroin todella useasti ääneen ja odotin aina innolla seuraavia treffejä. Treffailun välissä tutustutaan myös paremmin Katen vanhempiin, pienen englantilaisen pikkukylän asukkaihin ja sen jouluperinteisiin, sekä Katen parhaimpiin ystäviin, eli Lauraan Ja Mattiin. Lisäksi kirjassa leivotaan ihan hirveästi kaikenlaisia joululeivonnaisia, joten tätä lukiessa iski myös kova makean himo! 

Kirjan juoni oli hieman ennaltava arvattava, mutta tämä on niin hyvin kirjoitettu ja niin tunnelmallinen, ettei sitä kannata jättää väliin! Tämä on paras joulukirja minkä olen lukenut ja suosittelen sitä todella lämpimästi kaikille jouluihmisille ja niille jotka tykkäävät romanttisista ja tunnelmallisista kirjoista. 🎄

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti