Wednesday, 16 September 2020

Testailtiin koirien kuivashampoota

Viime kauppareissulla koirankakkapussien ja lelujen seasta pilkisti koirien kuivashampoo! Musta tuli hieman mainonnan uhri, koska tää pullo oli musta niin tavattoman suloinen, että se jo riitti vakuuttamaan mut, että tätä pitää Aadalla testailla!


Kuivashampoo koirille toimii ihan samalla tavalla kuin ihmisille tarkoitettu, eli tätä suihkutetaan n. 30 cm:n etäisyydeltä koiran turkkiin ja sitten turkki harjataan. Tuoksu on ihanan karkkinen, mutta testailin tätä sisällä ja se ei ois ihan kannattanut, koska koko kämppä tuoksui sen jälkeen tälle aika voimakkaasti :D Ei ehkä siis ihan sopiva kaikista hajusteherkimmille omistajille mutta on tää kyllä todella kätevä keksintö! 
Tuotteessa on hellävarainen koostumus ja se on pH neutraali. 

Aada ei kuitenkaan tuoksunut pitkään voimmakkaalle karkille vaan tuotteesta tuli aika neutraalin tuoksuinen ja sen jälkeen Aada tuoksui vaan tosi raikkaalta, siitä siis iso peukku 👍

Hintaa tälllä oli alle 4 € joten tosi edullinen tuote kyseessä, joten kannattaa ihmeessä kokeilla!  

Quick Translation: I saw this cute Dry Shampoo for dogs and decided to try it on Aada. It really does what it promises but the scent is really strong first, then it fades and Aada just smelled so fresh. This was under 4 euros so I highly recommend giving this a try!

No comments:

Post a comment