keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Kirjoja!

Maanantaina sain taas hakea postista kasan kirjoja, tällä kertaa mua ootti aika sekalainen sakki! :D
Corey Ann Haydu -OCD love story 

Kirja kertoo OCD:tä sairastavasta Beasta, joka tapaa Beckin..pojan, joka saa hänet tuntemaan itsensä melkein terveeksi ja normaaliksi mutta vaikka hän rakastuu Beckiin on hän myös rakastunut poikaan, joka ei tiedä että Bea on edes olemassa.. mutta Bea tietää hänestä kaiken. Bea vaanii tätä poikaa ja hänen tyttöystäväänsä joka päivä, tehden muistiinpainoja kaikesta heidän liikkeistään.Hän myös salakuuntelee heidän terapia käyntejään ja tekee muistiinpanoja myös niistä.

Jostain kumman syystä tän kirja aihe on kiehtonut mua, mulla itsellä ei ole OCDtä, enkä tunne ketään kellä on, joten ajattelin, että tälläisestä on ihan hyvä lukea ja saada erilaisiin sairauksiin uusia näkökulmia.


Lucy Dillon -Uuden onnen Jäljillä 

Jesse onnistui löytämään tän kirjan mulle meidän vuosipäiväksi ja tää oli niin ihana lahja! Pääsen taas käymään Longhamptonissa! Tällä kertaa kirja kertoo yllättäen leskeksi jääneestä kolmekymppisestä Julietista, josta tulevaisuus tuntuu harmaalta. Pian hänen elämänsä muuttuu kuitenkin yllättäen, kun hän saa tehtäväkseen kuljettaa äitinsä iäkästä labradorinnoutaja Cocoa. Pian hänestä tulee myös yksi Longhamptonin koiranulkoiluttaja ja hän tutustuu naapureiden lisäksi kiinnostavan näköiseen spanielin omistajaan.

Dillonin kirjoista tulee vaan niin mahtavan onnellinen fiilis aina!Melissa De La Cruz -The Queens Assassin

Ihan ekana ihastuin tän kirjan kanteen, onhan se siis aivan upea! Kirjan päähenkilö, Caledon Holt on koko Renovian tappavin ase ja kuningattaren ainoa salamurhaaja. Hän luvannut kuningattarelle mahdottoman lupauksen, hänen pitää etsiä kadonneet Deian kääröt ja tuoda ne takaisin.

Shadow on koko elämänsä harjoitellut toivoen, että hänestä tulee yhtä hyvä ja pelätty salamurhaaja kuin Caledon Holtista. Joidenkin sattumusten seurauksena Caledon ja Shadow tapaavat ja heidän täytyy toimia yhdessä opettajana ja oppilaana ja kun heistä tulee läheisiä he löytävät jotain, mikä saattaa tuhota kaiken mistä he välittävät. Tää kirja kuulostaa niin mun kirjalta kun voi olla, lisäksi sitä on hypetetty Sarah J Maasin faneille!


Taran Matharu-Battlemage 

Summoner trilogian kolmas osa jatkuu siitä, mihin edellinen jäi. Samalla se tarkoittaa, että tää kirjasarja loppuu ja mulla on ihan kamalan surullinen olo sen takia! :( En voi hirveesti tästä kirjasta kertoa, koska tämän juoni spoilasi edelliset kirjat ihan täysin. Sen voin kuitenkin sanoa, että ihan ehdottomasti kannattaa tää trilogia lukea!


Grady Hendrix -The Southern book club´s guide to slaying vampires 

Koska korona on saanut mut pelaamaan zombi-pelejä (mistä en ees tiennyt tykkääväni) niin se ja kohta tuleva Greymoorin lisäri on saanut mut myös innostumaan lukemaan kauhukirjallisuutta jo ennen lokakuuta! Yleensä säästän kaikki creepyt lukemiset syksylle mutta nyt tekee vaan kauheesti mieli lukea jotain tälläistä, lisäksi juoni kuulostaa ihan mahtavalta ja sen tapahtumat sijoittuu 90-luvulle!

Patricia Campbell on vaimo ja äiti. Hänen elämänsä on jumahtanut paikoilleen, hänen miehensä on etäinen ja lapsensa vaikeita. Patrician ainoa ilo on hänen kirjakerhonsa, jossa naapuruston äidit kokoontuvat keskustelemaan rikos - ja jännityskirjoista. Pian naapurustoon muuttaa taiteellinen ja herkkä uusi naapuri. Patricia tuntee aluksi vetoa häneen, mutta kun naapuruston lapset alkavat kadota, uskoo Patricia uuden tulokkaan liittyvän siihen. Hän aloittaa omat tutkimuksensa ja pian yhdessä kirjakerhonsa kanssa he taistelevat tätä muukalaista ja pahuutta vastaan.Alotin itse asiassa lukemaan OCD Love Storya jo maanantaina ja varman tänään kerkiin lukemaan sen loppuun ( tai viimeistään huomenna kun oon vapaalla töistä) ja sen verran voi kirjasta kertoa, että se on todella ahdistava ja sitä on vaikea lukea, ei niinkään itse OCD oireiden takia vaan Bean pakkomielteinen vaaniminen on aika rankkaa lukemista. Varmaan täällä blogissa jossain vaiheessa kirjotan jonkunlaisen arvostelun tästä kirjasta!

Mitä te tällä hetkellä luette?  :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti