maanantai 30. maaliskuuta 2020

Steamissa kauhupelejä alennuksessa

Hiiohoi! Piti tulla tänne informoimaan, että jos karanteenissa olo tuntuu tylsältä, niin Steamissa ois kauhupelejä aika isoilla alennuksilla tarjouksessa! Mulla on tässä just Dying Light latauksessa. Se on 66 % alennuksessa, maksoin siis siitä 10,19 € ja sen oikea hinta on 29,99 € Niin ja sitä voi tosiaan pelata kavereiden kanssa yhdessä :)Tarjouksessa on myös mm. Rust, Die Young, Resident Evilit, Call of Cluthlu  ja Blair Witch.

Steamista löytyy myös sellainen peli kun Dont starve together, se ei ole kauhupeli mutta sitä voi pelata kavereiden kanssa ja maksaa Steamissa vaan vajaat 15 €.

Joten pysykää turvassa ja sisällä ja pelatkaa kavereiden kanssa :)

2 kommenttia:

  1. Kiva kun on noin hyviä alennuksia! Nyt on ihmisillä aikaa pelailla ja varmasti monella voi olla vähän rahakin tiukalla kun kaikki eivät pääse normaalisti töitään tekemään..Jänniä peli hetkiä sinne! Leppoisaa maaliskuun viimeistä päivää♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekkin oon kyllä mielissäni kun Steam on laittanut noita pelejä noin hyviin alennuksiin, nyt on tosi tärkeetä keksiä tekemistä, ettei tunnu että seinät alkais kaatumaan päälle ja näinhän voi hyvin viettää kavereiden kanssa aikaa :) Kivaa maaliskuun viimeistä päivää myös sinulle!

      Poista