maanantai 16. maaliskuuta 2020

Spring is near, spring is almost here

Kyllä kevät tulee vauhdilla! Aivan mahtavia lenkkisäitä on ollut koko viime viikon ja tätä päivää lukuunottamatta niin pitäisi myös olla tällä viikolla! 🌞 Eilen kävin hakemassa postista ison paketin Sinelliltä, josssa on paljon askartelutarvikkeita kesälle. Ei oo tullut pitkään aikaan oikein askarreltua mitään, ja nyt näen jo unia siitä, joten eiköhän se oo pitkästä aikaa aika tehdä jotain luovaa :) Kävin myös Tokmannilla ostamassa meidän olohuoneen pöydälle tekokrookuksia, krookukset on myrkyllisiä kissalle, joten niitä ei meille oikeina tule! Todistin muuten eilen vessapaperien hamstrausta Tokella ja järkytyin kun menin S-markettiin, sillä lihapuoli oli 90 % tyhjä, samoten kaikki halvat tonnnikalat oli melkein myyty, pari hullua purkkia oli jäljellä!

Jesse on ihan tavallisessa flunssassa ja korkeassa kuumeessa, joten kävin ostamassa kanakeitto tarvikkeet ja pitää tännekkin laittaa sen resepti, luin jostain joskus, että kanakeitossa on oikeasti paljon ainesosia jotka auttaa taltuttamaan flunssaa. Kuume onneksi alko laskemaan särkylääkkeen jälkeen!

Jospa itse sais pysyttyä terveenä koputtaa puuta, mulla on nyt meneillään Jessica Smithin 6-viikkoinen Spring Ahead treenichallenge, jonka haluan tehdä alusta loppuun. Ens kuun lopussa meinaan alkaa juhlakausi, eli kamalasti synttäreitä, joten olis ihan kiva siihen menessä saada kroppaa parempaan kuntoon, koska sitten tulee kuitenkin herkuteltua :)

Kaikki videot muuten löytyy Youtubesta ja tässä on linkki haasteeseen, jos joku haluaa kokeilla. Mä olen itse tehnyt näitä Jessican kotijumppia jo monta vuotta ja ne on todella tehokkaita ja niitä jaksaa tehdä!
Nyt on meneillään vasta toinen viikko, joten ihan hyvin ehtii mukaan!

Nyt innolla uuteen viikkoon ja kohti aurinkoista kevättä! Kevätpäiväntasaus lähestyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti