perjantai 20. maaliskuuta 2020

Karanteenikuukausi

Tää koronaepidemia on kieltämättä kyllä aika huraa. Nyt on tullut uutisia luettua montakin kertaa päivässä, kun tuntuu että koko ajan jossain tapahtuu.


Jesse on flunssasta onneksi jo toipunut ihan täysin mutta maanantai-tiistai yönä heräsin neljältä siihen, kun oli kamalan huono olo ja kuumettahann mulla oli. Tiistai yönä alkoi oksentelu ja oksentelin pari päivää, vesikään ei pysynyt sisällä ja nyt olen saikulla maanantaihin asti. Onneks nyt jo saa syötyä ja alkaa ruokahalu palata mutta eipähän ollut kummallekkaan mikään miellyttävä kokemus :D Nyt täytyy pikkuhiljaa koittaa liikkua, koska oon joutunut makoilemaan niin paljon, että selkä on ihan kamalan kipee.Lemmikeillä on ainakin nyt juhlapäivät kun omistajat on kotona koko kuukauden :) Me aletaan ainakin Papun kanssa taas pikkuhiljaa käymään ulkoilemassa tuolla meidän takapihalla!

Jospa huomenna jaksais kirjoitella enemmän, me tehtiin just pasta bolognesea ja pakko päästä syömään ja tuijottamaan youtubea!

Oikein turvallista viikonloppua kaikille!💗

2 kommenttia:

  1. Oksutauti on sitten inhottava:( niinkuin sairastaminen nyt muutenkin...Hyvä että olette paranemaan päin! Toivotaan että Corona häviäisi pian ja taas päästäisiin palaamaan normi arkeen! Mukavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä inhottava tauti, onneksi nyt takanapäin ja toivottavasti ei ihan heti tuu takaisin!Toivottavasti Korona saadaan pian taltutettua ja maailma pääsee jatkamaan taas normaaliin tahtiin :) Oikein kivaa viikon alkua!

      Poista