sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Happiness is not something ready made. It comes from your own actionsHelmikuun vikalla viikolla sai nauttia auringosta ihan koko viikon! ūüĆě Tuli lenkkeilty√§ ja oltua ulkona niin paljon kun vaan kerkesi! Me k√§ytiin Jessen ja Aadan kanssa tsekkaamassa t√§nne tehty koirapuisto! Kerettiin kyll√§ k√§ym√§√§n siell√§ vasta pimeell√§, joten Aada oli ainut koira mutta nauttipahan ihan kunnolla kun sai juosta vapaana!

Jessellä alkaa huomenna hiihtoloma ja mäkin sain nyt tietää, että pääsen kesälomalle heinäkuussa! Ei enään montaa kuukautta :)Laitoin keittiön pöydälle tulppaaneja tuomaan vähän kevättä. Sain myös aikaseksi alottaa ihan pikkasen kevätsiivousta, siistimällä meidän vaatehuonetta. Onneksi sain sitä jo alotettua, mullakun on nyt ollut vähän sellanen fiilis että ei jaksa siivoilla eikä jaksa bloggailla. Viime kuussa tuli luettua 7 kirjaa ja nyt en saanut helmikuussa luettua kuin yhden ja toinen on vielä kesken, vaikka tykkäänkin lukemisesta ihan kauheesti. Aina ei tosin tarviikkaan tehdä mitään muuta kuin vain olla :) Treenamisestakin tuli pidettyä nyt viikon tauko (paitsi joogasta) ja huomenna jatkuu taas punttien nostelu!

Nyt menen antamaan Aadalle iltapalaa, koska h√§n on hyvin s√§ntillinen koira ja tiet√§√§ ett√§ t√§h√§n aikaan saa iltaruuan, joten joku tuijottaa mua tuossa ovella sukka suussa! ūüėā

Oikein mukavaa maaliskuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti