torstai 16. tammikuuta 2020

Sitruunakana

Me tehdään joka viikko lista siitä, mitä ruokia tullaan kyseisellä viikolla syömään ja vaihdellaan aina, kanan, lihan ja kalan välillä. Tänään vuorossa oli kanaa ja kokeilussa vanha resepti, jonka oon monta vuotta sitten kirjottanut ylös mutta se on aina vaan jäänyt tekemättä, no tänään sitä sitten onneksi vihdoin ja viimein tehtiin! 😋

                        

  Sitruunakana 

800g  maustamattomia kananfileitä
1 dl paprikalla täytettyjä oliiveja
2-3 salottisipulia
3 sitruunaa 
2 dl alkoholitonta valkoviiniä
kuivattua timjamia 
suolaa ja pippuria 
2 rkl hunajaa


Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Viipaloi salottisipulit ja sitruunat. Asettele sitruunat ja kuivattua timjamia fileepalojen väliin ja päälle. Lisää oliivit ja hunaja. Lisää lopuksi valkoviini ja anna olla uunnisa 225 C n. 35- 40 minuuttia.

Kanasta onnistui tulla oikein mureaa ja valkoviinikastike on ihan herkkua riisin kanssa!

Blogi käy muuten muodonmuutos kriisiä ja tällä hetkellä se on vaaleanpunainen, yritän vieläkin tehdä tästä blogista oman näköistä ja tuntuu että en millään keksi itselle sopivaa taustakuvaa, mutta jospa joskus sekin löytyy 😀

Oikein mukavaa torstaita kaikille!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti