keskiviikko 22. tammikuuta 2020

Lumeton tammikuu

Piti tulla ihan tänne blogin puolelle päivittelemään tätä tammikuun säätä! Mulla aivot on jotenkin koko ajan rekisteröineet tän jo maaliskuuksi ja huomaan että tavallista enemmän on tullut mietittyä pääsiäisjuttuja vaikka eihän ystävänpäivääkään oo vielä edes juhlittu! 😀 Eilen telkassa tuli juttu, jossa kerrotiin, että viimeksi 30 vuotta sitten on ollut näin lämmin tammikuu.


Outoa kun kohta on jo helmikuu, eikä kertaakaan oo päässyt luistelemaan! Eilen liukasteltiin Aadan kanssa lenkillä ja mä vähän toivonkin, että joko tulisi sitten lämmin talvi ja nää liukkaat kelit lähtisi
 pois tai sitten tulis ihan kunnon talvi, pakkasta ja paljon lunta mutta ei tätä välimaastoa, milloin on vaan todella liukasta ja harmaata. Kaaduin meinaan viime viikolla aika pahasti ja vasemmalla puolella niskaa ja päätä kävi koko ajan pikku jomotus ja yöllä sitten heräsin siihen kun tuntui kun joku ois vasaralla hakannut päätä ja mulla oli kamalan huono olo. Onneksi kuitenkin selvittiin ihan säikähdyksellä :)Ihanaa on kuitenkin ollut se, että aurinko on taas paistanut melkein joka päivä tällä viikolla ja niin sen pitäisi myös huomenna ja koko loppuviikon:)

Huomenna aion käydä katsastamassa askartelujuttuja ystävänpäiväksi!

Minkälainen sää sinun paikkakunnalla on? Onko tälläinen talvi kiva vai kaipaatko lunta ja pakkasia? :)


2 kommenttia:

  1. Meillä täällä ei ole lunta, sitä saisi kyllä tulla. Pakkasista en niinkään välitä, tulee ulkoiltua enemmän tälläisellä säällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on nyt tänään -7 C ja tuntuu kamalan kylmältä😥 tällänen pakkanen on ihan OK Mutta lunta sais kyllä olla enemmän😊

      Poista