perjantai 17. tammikuuta 2020

Elder Scrolls Online : Skyrim täältä tullaan!

Eilen oli Bethesdan live streami Las Vegasissa, jossa paljastettiin tulevan vuoden Skyrim lisäri ja muutenkin puhuttiin ESOn tulevaisuudesta. .Striimaajilla oli muutenkin dropit käytössä, joten niinkun yleensä aina, pistin asematvn taustalle ja aloin, jotta aika kuluis vähän nopeammin. Mä en kuitenkaan jaksanut valvoa live lähetykseen asti, joten kattelin sen tänään youtubesta ja piti tulla tänne heti kertomaan, mitä uutta on luvassa :
Greymoor , niinkuin ESO  muutenkin sijoittuu 1000v taaksepäin, ennen muita TES pelejä. Lisärissä päästän vierailemaan ainakin Solitudeen, mikä oli mun lempipaikka Skyrimissä, joten aika kiinnostavaa nähdä, miltä se näytti 1000v aiemmin. Solituden lisäksi pelissä tulee kuulemma näkemään ainakin Morthal ja Dragonbridge!

Niin ja 80 000 katsojan raja saatiin rikottua, joten kaikki sai palkinnoksi tämän NonCombat petin. Ilmeisesti sen saa itselleen, kun tappaa vaan jonkun randomi bossin, mutta kuulemma lisää infoa on siitä vielä tänään eson virallisille sivuille tulossa!


Mä olen tosi mielissäni uusista asioista mitä tälle vuodelle on tulossa!
Elikkä Eso pitää jossain vaiheessa lataa kokonaan uudestaan, se pienentää peliä ja patchit on sen jälkeen paljon pienempiä, frameraten pitäisi parantua ja lataus aika lyhenee. Palkinnoksi uudelleen latauksesta saadaan torchbug pet.


Myös vampyyrit saa uudituksia, mm. ultimatea ja feeding systeemiä on uusittu. Itse en vampyyrilla pelaa, mutta pakko varmaan uusi hahmo tätä varten levuttaa :D


PVPhen ei oltu satsattu oikeen mitenkään ihmeellisesti, ainakin uusi Siege tullaan saamaan.

Uusi 12 henkilön trial Kynes Aegis on tulossa, josta vihjailujen mukaan tulee saamaan mountin, samalla tavalla kuin Sunspiressä.

Lisäksi peliin tulee kokonaan uusi Antiques- systeemi, joka on kuulemma Indiana Jones tyyppinen, esineitä keräämällä voi  saada keltaista gearia, mutta niitä ei voi käyttää kuin yhtä kerralla ja myös uuden mountin saa palkinnoksi! Streamissa näkyi tää mountti, kuvaa siitä en googlettamalla löytänyt, mutta ainakin musta se oli hieno!Uutuutena tässä antiques- systemissä on minipelit! Ootan tätä ihan innolla ja koko antiques- lisäystä, koska se vaan kuulostaa hemmetin mielenkiintoiselta!

Lisäksi saadaan tietty 2 DLC dungeonia, joista ensimmäinen ilmestyy maaliskuussa! Dungeoneissa palkintoina on tietty aina skinejä, weapon stylejä ja hyvää gearia yms.

Mun mielestä Eson tiimi on onnistunut hienosti, ongelmia  yritetään ihan oikeasti ratkoa ja ihmisiä kuunneltiin paljon, mountteja ja minipelejä on lisätty. Uskon, että jossain vaiheessa varmasti PVP tulee saamaan ihan kunnolla huomioita, nyt vaan Cyrossa on niin paljon ongelmia, ettei niitä ehdi korjata, koska PVE pelaajista saa ensinnäkin paljon enemmän rahaa ja jo pelkkä latausajan pienentäminen on iso juttu.. mä ihan oikeasti pari päivää sitten joudun odottamaan latausta Vvandenfellin Forgotten Wastesista Vivec cityyn niin pitkän aikaa, että ehdin käyttämään Aadan ulkona iltapissalla, pesemään hampaat ja vaihtamaan yövaatteet :D
Jos pelaat Esoa, niin mitä mieltä olet uudistuksista? Youtubesta voi käydä katsomassa koko Streamin :
Jos pelaat Esoa, niin mitä mieltä olet uudistuksista? Tai jos olet vannoutunut Skyrim fani mutta et ole koskaan pelannut esoa, niin aiotko nyt kokeilla?

Nyt täytyy lähteä töihin, olipa kyllä hätäisesti kirjotettu mutta pakko oli jotain kommenttia tulla tänne heittämään!

Mukavaa perjantaita!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti