tiistai 22. lokakuuta 2019

The Elder Scrolls Online Dragonhold

Voi että mä ootin eilen niin kovasti että pääsen pelaamaan uutta lisäriä! Ennen töihin lähtöä siivosin koko kodin, treenasin ja lajittelin pari kassillista pyykkiä😂 Aadan kanssa käytiin lenkki sillävälin kun päivitys oli menossa ja kerkesin vielä tehdä ruokaakin.. valitettavasti lisäri aiheutti jotain häikkää EUn servuilla, joten kello oli about kymmenen illalla kun peliin pääsi ja iltalenkin aikana olin logannut pihalle enkä enään päässy kirjautumaan takasin sisään ja alkoi väsyttämäänkin ihan liikaa😐

Mutta tänään.. tänään oon päässyt pelaamaan!!

Ensivaikutelma Dragonholdista oli, että se on todella kaunis! Kartta on pienempi edelliseen Elsweyriin ja myös trooppisempi, just sellainen täydellinen paikka merirosvoille.
Public Dungeonia ei ole, mikä oli pienoinen pettymys mulle mutta on mulla Ocrestissa vielä ihan tarpeeksi tekemistä, koska en oo saanut vielä yhtäkään Peryite juttua.Tää uus login kuva on aivan mahtava!Mun hahmo on vähän niinkuin minä oikeessa elämässä, just se turisti joka ottaa koko ajan kuvia joka asiasta :D Saisko tälläsen mountin kiitos!


Uusia dragoneita on  tullut, tää on jonkun sortin frost/ice dragon!


Sai Sahan on aivan mahtava hahmo ja ootan innolla questien jatkamista, sillä
Eson tarinat on aina todella hyvin kirjoitettu ja tykkään lukea Esossa ja yleensäkin peleissä kaiken mahdollisen.Oon nyt niin pitkään pelannut pvptä että on ihan mukava palata pven pariin, tehdä Dragonhold ja parin päivän päästä alkaa myös Witches festival! Kivaa tekemistä siis tälle loppukuulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti