sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Minttusuklainen hämähäkkikakku


Teoriassa vaahtokarkkimöhnällä leikkiminen kuulosta kivalta, mutta käytänössä se tarttuu joka paikkaan kiinni ja polttaa sormet 😂



Vaahdota 150g voita ja 2 dl sokeria.
Lisää  joukkoon yksitellen yhteensä 2 kpl munia.

Sekoita keskenään 3 1/2 dl vehnäjauhoja, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl kanelia ja 2 tl vaniljasokeria.
Lisää voisokerimunavaahto ja kuivat aineet keskenään. Lisää 1 dl vahvaa kahvia ja 100g minttutäytesuklaata, mä käytin Fazerminttuja.
Voitele ja jauhota kaakaojuomajauheella kakkuvuoka ja kaada seos siihen.

Paista uunin keskitasolla 175 C n. 1 h.

Anna kakun jäähtyä.

Lämmitä mikrossa pienissä erissä . Sekoittele 150g vaahtokarkkeja ja venytä möhnää varovasti molemmilla käsillä ja sotke sillä sen jälkeen koko kakku! Mulla oli käytössä Angel Cakesin pienet vaahtokarkit ja näitä oli kamalan hankala muovailla, joten suosittelen kokeilemaan vähän isompia ja olemaan oikeasti varovainen, mä käytin loppujen lopuksi veistä levittämiseen, koska onnistuin polttamaan sormeni. 😀

Ostin leluhämähäkkejä ja kastoin ne nopeasti kiehuvaan veteen, kuivain ja koristelin kakun niillä.

Mukavaa sunnuntaita!!

2 kommenttia:

  1. Oikein hauska idea. Hyvää sunnuntaita myös sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakku oli kyllä hyvää mutta toi vaahtokarkkiseitti jää ihan joka paikkaan kiinni! 😂

      Poista

Joulushoppailua! ❆

Me käytiin Jessen kanssa vähän shoppailemassa joulujuttuja lauantaina  :) Suomessa kun ei vietetä kiitospäivää ja on yleensä marraskuussa jo...

Suositut tekstit