torstai 17. lokakuuta 2019

Lokakuun Bullerbox!!

Tänään oli varmasti yksi Aadan lempparipäivistä, sillä postista tupsahti tämän kuun Bullerbox! Bullerbox on siis koirille tarkoitettu yllätyslaatikko, jonka saa tilata vaikka joka kuukausi.Tämän kuun paketti sisälsi kaksi lelua ja kolme herkkupussia.
Teemana on syksy/halloween. Leluina oli Scary the Scariest Scarevrow pehmo, tää nimi oli kyllä kunnon nimihirviö, joten me nimettiin tää Haroldiksi, koska katsottiin viikonloppu Scary stories to tell in the dark- leffa, jossa oli aivan karmea variksenpelätin :D

Toinen lelu on vetolelu, todella kestävän oloinen, Aada tykkää vetoleikeistä ja tää kesti vanhan koiran riepottelun :D Muutenkin Bullerboxin lelut on laadukkaita, ihan niinkuin herkutkin. Aadalle tulee ison koiran boxi, mutta huomasin instassa, että pienillekkin koirille on tullut samat lelut, nää lelut olikin aika paljon pienempiä kuin meidän ensimmäisesä boxissa, joka oli selvästi tarkoitettu isoille koirille.

Molemmat lelut vinkuu, mutta ei kovin herkästi.
Herkuiksi saatiin taas uutta makua Ficcaron Cats & Dogs herkkuja, tällä kertaa kalkkunanmakuisina. Kiva juttu kun meidän Papu huomioidaan näissä boxeissa myös!
Toinen herkkupussi oli L-karnitiinia sisältävät kananmakuiset välipalat. L-karnitiini edistää koiran suoristustasoa ja enenrgiankäyttöä.
Kolmas herkku oli hanhifileet, jotka on vähärasvaisia ja auttaa hampaita pitämään kunnossa.


Itse aion vielä tilata marras - ja joulukuun boxit. Aada täyttää marraskuussa 11v joten se tulee synttärilahjaksi ja joulukuun boxi tulee sitten taas joululahjaksi. Tämän jälkeen pidän varmaan boxeista vähän taukoa. Sivuilla saat jäädyttää oman tilin niin pitkäksi aikaan kuin haluat ja myös aina esittää erikoistoiveita mm. mahdollista allergioista, jolloin boxit räätälöidä juuri oman mukaan, mikä on mun mielestä tosi hieno juttu!


Bullerboxin sivuilla on meneillään vieläkin sama tarjous, eli kun tilaat boxin saat ilmaisen kuukauden kaupan päälle! Sivuille pääset tästä Bullerbox.fi
Käykää ihmeessä kurkkaamassa! :)
Tästäklik pääset kurkkamaan mitä me saatiin heinäkuun paketissa!

- Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti