torstai 3. lokakuuta 2019

Lokakuun toiveita ja kierrätysaskartelua

Lokakuulta toivon.. 

❅ Kanelin ja mausteiden tuoksua
❅Kirpeitä syysaamuja
❅Viltin alle käpertymistä hyvän kauhukirjan kanssa
❅Halloween herkkuja
❅Retkiä ruskaisessa metsässä
❅ Elder Scrolls Onlinen Witches FestivaliaTänä aamuna koin sellaisen hetken, milloion taas muistin miksi rakastan lokakuuta niin paljon! Se on sellaista talvikauteen asennoitumista, mikä tuoksuu omenille ja huurteisille lehdille. Yöllä oli ollut pakkasta ja aamulla syysmyrskyn aiheuttamat vesilammikot jäässä. Me nautittiin Aadan kanssa aamulenkistä ja samalla tuijoteltiin oravien ja variksien menoa.

Parasta on ehkä se, että tänä syksynä ei olla tekemässä muuttoa vaan saa nauttia ihan omasta kodista, sisustaa Halloweeniin ja askarella!

Eilen illalla aloin askartelemaan Halloween karkkiarkusta kirjahyllyyn koristetta. Yllä oleva arkku on siis ollut alunperin tälläinen :


Tässä ois siis vinkkiä Halloween askarteluihin, sen sijaan, että näitä heittää roskiin kun karkit on syöty, voi ne ottaa talteen ja tehdä niistä jotain kaunista :) Maalasin ensin arkun mustaksi ja lisäsin sitten reilusti pohjalle mustaa glitteriä. Miniaita oli alunperin ruskea ja sen näytinkin täällä blogissa, kun kirjotin Aliexpress miniatyyri ostosaaliin  (lue tästä!). Aita on maalattu kultasella kynsilakalla ja koristeltu kultaisella glitterillä. Kuu ja tähdet on askartelua varten ostetuista koruista ( nekin myös Aliexpressiltä). Koristenauhaa liimasin arkun sisä - ja ulkopuolelle ja lopuksi ruusut. Tälläistä voi muunnella ja tuunata ihan mielinmäärin!
Vink vink, jos näitä innostuu tekemään monta niin miksei näitä voisi käyttää Halloween kuusenkoristeina myös!

Huomenna juhlitaan kansainvälistä eläintepäivää, joten jatkanpas silloin bloggailua!
Oikein ihanaa alkanutta lokakuuta kaikille!!
PS. Tässä kuussa täällä blogissa tullaan leipomaan herkullisia syksyisiä reseptejä ja askarellaan Halloween juttuja, joten kannattaa jäädä seuraamaan :)2 kommenttia:

  1. Hieno arkku ja loistavaa kierrätystä! Toivotaan että nuo sinun lokakuun toiveet toteutuu! Ihanaa alkanutta lokakuuta♥

    VastaaPoista