torstai 10. lokakuuta 2019

Lämmittävä kanakorma

Tänään pitkästä aikaa paistaa aurinko ja ilma on viileä , joten kaipalin tänään jotain oikein lämmittävää ja tuhtia lohturuokaa😄 



Ainekset 
3 valkosipulinkynttä
1 1/2 tuoretta chiliä
kurkumajauhetta
1 tl juustokuminaa
600g maustamatonta broilerinsuikaletta
2  pkt Pirkka parhaat kookoskermaa
1 kananliemikuutio

Pilko valkosipulinkynnet ja chilit. Kaada tilkka öljyä pannuun ja paista fileitä hetken. Lisää sitten joukkoon chilit ja valkosipuli, sekä laita kurkumajauhetta niin, että se värjää kauniisti broilerit. 
Lisää sitten juustokuminaa 1 teelusikka, sekoita ja anna paistua vähän aikaa. Lisää kookoskermat ja murusteltu kanaliemikuutio ja anna hautua kannen alla n. 10 minuuttia, välillä sekoittaen. 
Tarjoile riisin kanssa.



Tänään tuumailin että meidän halloween kuusi taita vedellä viimeistä vuottaan. Kokonaisia oksia on lähtenyt irti ja kuusi näyttää jostain paikoista niin harvalta, että ihan pahaa tekee. Tänä vuonna jos keittiöön ostan pienen valkoisen kuusen jouluksi, niin ehkämä voisin käyttää sitä myös ensi halloweenina, inspistä olen pinterestistä jo katsonut ja tälläinen pomppasi silmään :


Aika kivasti pomppaa nuo koristeiden värit tuosta kuusesta esille, eikä se ole tylsä jos tosiaan värikkäillä koristeilla koristelee! :) Kyllä syksyyn tarvitsee aina väriä, varsinkin sitten kun lokakuu lähestyy loppua ja loputkin lehdet tippuu puista.

Oikein mukavaa Aleksis Kiven päivää!!


2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä lohturuokaa, lämmitti taatusti mieltä ja masua. Mukavaa sunnuntaita sinulle.

    VastaaPoista

Joulushoppailua! ❆

Me käytiin Jessen kanssa vähän shoppailemassa joulujuttuja lauantaina  :) Suomessa kun ei vietetä kiitospäivää ja on yleensä marraskuussa jo...

Suositut tekstit