sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Halloween korppikoriste

Tässäpä toinen tämän vuoden Halloween- diy! Tämän tekemisess kesti pari päivää mutta nyt kun se on valmis niin tästä tuli kyllä tosi kiva!:) Korppi raukka joutui vahingossa meidän kissan kynsiin, kun unohdin sen hetkeksi näkyville😂

Isoimmilta vahingoilta onneksi vältyttiin ja korppi sai pitää höyhenpeitteensä. Papu on ihan hulluna kaikenlaisiin lintujuttuihin, mutta kiinnostus tähän kuitenkin loppu aika nopeesti. Eri asia ois ois tietty ollut jos kyseessä ois ollut elävä lintu. 


Tarvitset 

Oksia tai Tokmannilta ostettuja koristeoksia
Jäkälää tai sammalta
2 koristekurpitsaa, joista toinen on isompi
Koristelinnupesän
Maalia 
Kukkaruukun, johon pohjalle isoja kiviä
Kuumaliimaa
Kertakäyttölautansen

Maalasin valkoisen kurpitsan pari kertaa antiinkinvalkoisella värillä ja sen kuivutta vedin mustalla akryylimaalilla viivoja jotka nopeasti kostutetulla rätillä himmensin. Kun raidat oli kuivuneet, levitin vielä yhden kerroksen maalia päälle. 


Toiseen kurpitsaan käytin Folkartin väriä Sequin black. 
Liimasin kurpitsat yhteen ja toisen kurpitsan päälle linnunpesän. 
 Pesä täytetään sammaleella ja korpilla. 
Oksia liimasin alemman kurpitsan taakse kuumaliimalla, rumat kuumaliiman jäljet ei näy, kun ne kohdat peitetään sammaleella tai jäkälällä. Liimasin jäkälää myös kurpitsan ja pesän väliin. 
Isomman kurpitsan alle liimasin kertakäyttölautasen ja peitin sen kokonaan piiloon jäkälällä. Käytin kuumaliimaa, koska siinä on ehdottomasti paras mitä, mutta kannattaa jossain lähellä pitää lasi vettä, siltä varalta, että sattuu saamaan kuumaa liimaa sormeensa!

Kukkaruukun pohjalle kannattaa laittaa isoja kiviä painoksi tai jotain muuta vastaavaa, jottei se kaadu tai lähde tuulen mukana (jos ruukku on siis muovinen, niinkuin mulla tässä)


Lepakot pois jättämällä tälläisestä oikein kivan syyskoristeen niille ketkä eivät Halloweenia vietä :)
Mulla lähti ajatukset suuntaamaan siihen, että oispa omakotitalo minkä pihalle tän vois laittaa. Oishan tuo ihan mahtava koriste ulko-oven eteen!
  Toivottavasti tykäsitte, minä alan nyt keittämään iltakahvia ja jatkan pelaamista. Lisää Halloween askartelua on vielä luvassa tälle kuulle!
Oikein leippoisaa sunnuntaita!!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti! Itekkin tykkään kovasti, sai aika näyttävän koristeen takan päälle :)

      Poista