perjantai 27. syyskuuta 2019

Maagiset kissat

Tiesitkö että kaikilla kissoilla, niin myös sinun, uskotaan olevan yliluonnollisia suojelevia voimia, joista tässä postauksessa kerron tarkemmin :)


Jokainen kissan omistaja tietää, että kissa on erittäin herkkä olento. Kerrotaan, että kissat aistivat astraalitason olentoja sekä energioita ja ne suolevat omistajaansa pahoilta hengiltä. Kissoja pidetään myös parantajina. Jos olet joskus ollut surullinen tai kipeä, kissasi on varmasti tullut nukkumaan päällesi tai viereen ja alkanut kehräämään. Kissan kehräys on 50-150 hertzin luokkaa ja tästä äänestä lähtevän värinän ja ääniaallon sanotaan olevan parantava, vähän niinkuin esim. tiibetiläisistä soittomaljoista lähtevä ääni. Kissa siis huomaa kun joku on hätänä ja tulee parantamaan sinua :)

Kissojen kehräys ääni pystyy myös karkoittamaan astraaliolentoja, jotka saattavat kutsumattomina tulla käymään kodissa. Varmasti kaikki kissanomistajat ovat joskus huomanneet, kun kissa seuraa katsellaan jotain mitä et itse näe. Kissaa ei myöskään saisi silloin koskaan keskeyttää, koska se suojelee kotiasi ja kertoo olennolle, ettei se ole tervetullut, poikkeustapaus on tietenkin jos kyseessä on joku edesmennyt läheinen. 


Uskotaan myös, että kissat nukkuvat meidän jalkopäissä, koska ne suojelevat meitä. Kissoilla on erittäin voimakas aura, joka ei lopu pelkästään niihin vaan se levittyy kaikkiin perheenjäseniin ja niiden reviiriin.
Nukkuessa meidän astraalikeho irtautuu fyysisestä kehosta, jolloin kissan on vieressä suojelemassa meitä, ettei mitään pahaa tapahdu. Kun kissa taas tulee puskemaan itseään jalkoja vasten, haluaa se levittää omaa positiivista energiaansa myös sinulle.

Kissat myös poistavat omistajiensa negatiivista energiaa. Hereillä ollessaan ne keräävät itseensä kodin energiat ja nukkuessaan ne suodattavat ne pois. Muista siis aina leikkiä kissan kanssa ja ulkoiluttaa sitä, jotta se itse pääsee purkaamaan oman stressinsä. Jos perheessä on monta jäsentä, on kuulemma hyvä olla myös monta kissaa, sillä yksi kissa ylikuormittuu, jos se joutuu ottamaan itseensä kaikkien energiat.

Entä mitä kissasi väri kertoo siitä? 

Mustat kissat
Suojelevat erityisesti kirouksilta ja savaat tunnistaa erityisen herkästi kodissa olevan negatiivisen energian

Kilpikonnanväriset kissat
Tuottavat omistajilleen onnea ja varautta

Siniharmaat kissat
Tuottavat hyvää onnea ja iloa

Siiamilaiset kissat
Tuottavat omistajilleen menestystä ja pitkää ikää

Kaksiväriset kissat
Auttavat omistajaansa tekemään viisaita päätöksiä ja parantavat päättelykykyä

Tabbyt
Pitävät talon energian iloisena

Punaiset kissat
Näitä kissoja pidetään hyvin vanhoina viisaina parantajina. Ne tuottavat aurinkoenergiaa

Valkoiset kissat
Omaava todella parantavia voimia ja helpottavat omistajansa stressiä. Levittävät kauneutta ja ihailua ympärilleen.

Puolalainen mytti, joka sopii hyvin aiheen teemaan ja blogin nimeen ;

Pajunkissojen myytti
Kissaemo istui joen uomalla ja itki, koska sen poikaset olivat joutuneet jokeen ja ne meinasivat hukkua. Joki tunsi sympatiaa kissaemoa kohtaan ja yhtäkkiä kaislat taittuivat kohti joen pintaa, josta kissanpennut pääsivät kävelemään ylös, oman emonsa luokse. Siitä lähtien joki on kasvattanut pieniä pörröisiä nuppuja varsiensa yllä, muistutuksena tästä päivästä. Ja näin syntyivät pajunkissat.

✷✷✷✷✷✷✷✷✷✷✷✷✷✷
Olivat uskomukset jonkun mielestä sitten totta tai ei , niin jokainen kissanomistaja voi kuitenkin yhtyä tähän, että ne tuottavat meille niin paljon iloa ja rakkautta, ettei sitä voi oikein sanoilla kuvata. Eläimien avulla opimme itsestämme paljon ja meillä on myös hyvä ottaa niistäkin välillä oppia.Intiaaneilla on kertomus, jonka mukaan kun kuolemme, seisomme sateenkaaren päässä ja toisessa päässä on jokaikinen eläin jonka kanssa olemme koskaan olleet tekemisissä, ja ne päättävät saatko jatkaa matkaasi vai et. Minusta tuo on todella kaunis uskomus ja kertomus siitä, miten meidän tulee pitää lemmikkejämme tasavertaisina ja varmistaa, että niillä on hyvä olla ja ne saavat rakkautta. ♡ 2 kommenttia:

  1. Oi kiva kun joku muukin on kiinnostunu tämmösestä "uskomushömpästä"! Ihana postaus ja tulipa itelleenki ihan uutta tietoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeks kun vastaan näin kamalan myöhään, huomasin tosiaan vasta äsken tän kommentin :D Joo mustakin vanhat uskomukset on hirveän mielenkiintosia, kiva kun sait tästä uutta tietoa :)

      Poista