keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Lisää October31st juttuja ja Kittys-Bootique ostosaalis

Nyt sain vihdoin aikaseksi alkaa kirjoittamaan toista shoppailusaalista Englannista. 
Tilailin siis lisää tavaroita October 31st kaupasta, tai tarkemmin sanottuna yhden jutu ja Kittys Boo-tiquessa tuli shoppailtua myös. Kirjoittelin kesällä October 31st kokemuksia ja niitä voi lukea klikkaamallatästä . Kittys boo-tique toimii ihan samalla periaatteella ja hintoihin sisältyy verot.


Tuo kurpitsassa oleva kissa on Bethany Lowen suunnittelema kuusenkoriste. Aion joka vuosi ostaa yhden Halloween koristeen meidän halloween kuuseen. Lowen tuotteet on vintage henkisiä, todella laadukkaita ja käsintehtyjä. Kissa on tosi tukevan oloinen, joten toivottavasti tää tulee pysymään kuusessa myös ihan hyvin kiinni.

Kissa oli ainoa ostos October 31st kaupasta. Bethany Lowen tuotteita löytyy myös Kittys boo-tiquesta ja sieltä kävinkin ihan tarkotuksella ostamassa tän, koska nää mukit on tosi upeita ja isoja! Hintaa mukilla oli 10€ mutta musta se on todella hyvä hinta näin isosta mukista. Lisäksi tässä näkyy käsinmaalauksen jäljet, joten mikään muki ei ole täysin samanlainen.


Nappasin vielä mukaan Beistlen Vintage pöytäkoristeen. Beitstle on amerikkalainen yhtiö, joka erikoistuu uudelleen tuottamaan oikeita vanhoja vintage paperituotteita.
Tämä mun ostama on alunperin 60-luvulta.


Jos tuosta mukista innostui, niin kannattaa pitää Kittys Boo-tiquea silmällä, sillä yleensä sinne saapuu näitä erä. Tässä on kaikki loput samaan sarjaan kuuluvat mukit.

Tää kissa ois niin upee! Tosi hintaa tällä on 119€ joten taitaa jäädä ainakin nyt multa ostamatta :D 


Muistakin Halloween ystävien blogeista olen lukenut toiveita, että suomalaisiin kauppoihin tulisi tälläisiä kunnollisia ja laadukkaita tuotteita. kaiken muovikrääsän sijasta. Ostajia varmasti löytyy ja onhan tää nyt kuitenkin semmoinen hauska juhla pimeyden keskelle! Samalla kyllä olen myös toivonut että Suomessa tuotaisiin kekri perinnettä enemmän esille.

PS. Kannattaa pitää October 31st kauppaa silmällä Halloweenin jälkeen, sillä silloin alkaa alepäivät!
Molempien kauppojen sivuilta löytyy myös kaikenlaista sisustustavaraa, joten niihinkin kannattaa käydä tutustumassa :)

Kittys Boo-tique
October 31st

4 kommenttia:

 1. Halloeween tuotteita tänään naapurin kanssa katseltiin Partyliten kuvastosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä katsoin tänään kanssa ja pari kivaa juttua oli, muuten oli aika suppeeks muuttunut valikoima :/ ennen sai paljon kivempia tuotteita sieltä :) Tosin hokkus pokkus tuoksua onneksi saa tänäkin vuonna! :)

   Poista
  2. Vähän oli somisteita.Meillä onkin entisiä somisteita, niin niitä esille.Hokkuspokkusta tuoksuteltiin eilen muutes!

   Poista
  3. Hokkupokkos on kylä tosi herkullinen tuoksu :P Meilläkin on niitä vanhoja Partyliten koristeita ja ne on kyllä tosi kauniita :)

   Poista