maanantai 23. syyskuuta 2019

Koruja ja miniatyyri tarvikkeita Aliexpressiltä

 Tänään mulla oli kurssipäivä ja kun pääsin kotiin, ei mennyt kauaa kun postimies soitti ovikelloa ja antoi mulle ison kasan Aliexpress paketteja. Ostin jo valmiiksi joulua varten miniatyyri koristeita ja pari korua.


Tänä vuonna aion tehdä uudestaan miniatyyri hautausmaan halloweeniksi, viime vuotinen löytyy tästäKLIK ja aion lisää siihen juttuja ja yksi niistä on aita. Aliexpressiltä on hyvä tilata kaikkea miniatyyrijuttuja, koska niitä saa niin paljon halvemmalla kuin Suomesta ja valikoimakin on paljon laajempi.


Sitten ostin pieniä joulupukkeja ja pakko sanoa että nää on läheltä katsottuna aika creepyjä, koska jostain ihme syystä osalta näistä on harmaat silmät. Jos oisin malttanut katsoo tarkemmin tuotekuvaa, oisin älynnyt huomata, että nää ei kovin laadunkkaan näköisiä ole, onneks nää ei ollu kovin kalliita :D


Kaikista paras miniatyyrijuttu oli kuitenkin nää pienet jouluvalot!

Painajainen ennen joulua on yksi mun lempileffoista ja mulla löytyykin kotoa kaikkea fanituotetta mutta ei vielä koruja. Nytpä sekin on korjattu, kun sain mun upean rannekorun! 😍 Tuo on niin hieno! Nyt aion vielä ettiä samantyylisen Liisa Ihmemaassa korun.Sitten tilasin tälläsen söpön kissapinssin. Musta tuntuu että annan tän mun äidille tai sitten mun yhdelle kissahullulle kaverille ennen joulua:)


Viimeisin on vielä yksi Elder Scrollsiin liittyvä koru, mun main hahmo esossa on Bosmer, joten tottakai tälläinen koru piti saada :) Linkistä löytyy erilaisia esoon liittyviä koruja, ei pelkästään tätä.


 Kävin tänään vielä kurssin jälkeen pyörähtämässä Tokmannin nettopäivillä ja sinne oli tullut jo joulujuttuja😲
En kerennyt sen parempiin kattomaan mutta sinne oli myös ilmestynyt joulutarjottimia ja ostin yhden mukaan, ajattelin, että näistä saa kivan alustan kuivakakulle ja sitten sen voi antaa lautasineen joululahjaksi. Multa löytyy todella herkullisen Marianne tiikerikakun resepti tästäKLIK!


Alla on vielä linkit kaikkiin näihin juttuihin ja suosittelen muutenkin seikkailemaan Aliexpressin sivuilla, jos on innostunut tekemään miniatyyritöitä.

Miniatyyri aita
Minipukit
Mini jouluvalot
Painajainen ennen joulua koru
Kissapinssi
Elder Scrolls korutEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulushoppailua! ❆

Me käytiin Jessen kanssa vähän shoppailemassa joulujuttuja lauantaina  :) Suomessa kun ei vietetä kiitospäivää ja on yleensä marraskuussa jo...

Suositut tekstit