tiistai 17. syyskuuta 2019

Halloweeniä, jouluvalot & joulunodotusta

Tänään oli mun vapaapäivä töistä, joten kävin hoitamassa asioita ja vähän shoppailemassa. Ilokseni huomasin, että Halloween oli saapunut kauppoihin!! 🎃


Mukaan ei tarttunut vielä mitään paitsi oranssit jouluvalot! Mulle nämä siis on aina jouluvaloja, ei kaamosvaloja.. jotenkin en siitä sanasta tykkää ollenkaan :D Muuten nuo halloween tavarat sai jäädä vielä hyllyyn, tarvitsen aikaa ihan kunnolla kaiken penkomiseen ja miettimiseen mitä kaikkea voin käyttää askarteluihin!

Laitoin jouluvalot meidän olohuoneen ikkunaan! Vielä pitää takapihalle ostaa valot!


Jostain kumman syystä oon nytten alkanut käyttämään tätä mun lemppari joulupaitaa ja haaveilemaan muutenkin joulusta. Tänä vuonna haluaisin vihdoin saada valkoisen joulukuusen, mihin tulee pähkinänsärkijäteemabaletin teema! Sellaisesta oon haaveillut jo monta vuotta :)

Innostuin jo samalla kurkkimaan  kärkkäisen nettisivuja ja bongasin Polle joululautasia!!
Viime vuonna sain äidiltä mun siskon kanssa lahjaksi Polle- mukit, jutun voi lukea tästä klik! 
Lautaisia oli neljää eri vaihtoehtoa ja joku tälläinen mulla on kyllä pakko saada, uusia mukejakin oli tullut. Haluaisin nekin :DTänään tuli myös treenattua, selkä/penkkipäivä ja nyt illalla vielä ehdin vähän levätä ja pelailla esoa. Kyllä tulee niin nautittua tästä ajasta, kun illat pimenee ja kodin saa koristeilla valoilla, vielä kun tulis glögiä kauppoihin... :)

Tää oli nyt tälläinen pikapäivitys, kivaa tiistaita kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulushoppailua! ❆

Me käytiin Jessen kanssa vähän shoppailemassa joulujuttuja lauantaina  :) Suomessa kun ei vietetä kiitospäivää ja on yleensä marraskuussa jo...

Suositut tekstit