torstai 8. elokuuta 2019

Syksyyn valmistautuminen Petenkoiratarvikkeesta

Aloin tehdä listaa Aadalle tuleviin tarvikkeisiin syksyä varten. Listalla oli ainakin uusia pyyhkeitä, tassuvoide. Lisäski päätin, että lokakuun bullerboxin lisäksi otetaan se myös marraskuussa, koska Aadan synttärit on silloin ja joulukuussa tottakai :)Tuotteet ostin Petenkoiratarvikkeesta. Olen todennut kaupan todella hyväksi ja plussaa on, että rekisteröitymällä saa ilmaiset postikulut.Outlet osia kannattaa myös aina tarkastaa, sieltä saa monesti todella edullisia leluja ja herkkuja niin kissoille kuin koirillekkin. 

Päädyin kokeilemaan tälläistä sarjaa kuin Hownd. Nämä on  Hownd-tuotteet ovat täysin alkoholi-, parabeeni-, saippua- ja väriainevapaita ja lisäksi ainakin tässä anturavoiteessa on pupumerkki, eli se on täysin vegaaninen ja eläinkokeeton.


Aadan anturat alkaa aina syksyllä lohkeilemaa ja kuivumaan, joten toivottavsti tästä voiteesta on apua. Aiempi voide on tullut ostettua eläinlääkäriltä. Tätä voi laittaa myös kirsunpäähän ja se sisältää UVA - jaUVB filtterit.. Pitääkin tehdä erillinen postaus siitä, miten tämä toimii. 

Ostin saman sarjan turkkisuihketta. Sen pitäisi poistaa märän koiran hajun ja pitää hyönteiset loitolla. Saiteisina Syksyinä tämä kyllä tulee tarpeeseen :D 

Sitten ostin vielä 2kpl mikropyyhkeitä, jotka maksoi yhteesä vain 7,95 €. Halusin Aadalle ihan omat söpöt pyyhkeet. Nämä näyttää vielä niin kivoilta tassukuvion takia. Huomenna käyn ostamassa tarvikkeille ihan oman korin.Samaan syssyyn tilasin vielä Nutrolinin nilvevalmistetta, ihan heidän kotisivuiltaan, sillä tämä oli Petenkoiratarvikkeestä loppu. Nutrolin on kotimaista ja suosittelen tätä kaikille vanhan koiran omistajille, ihan huippu ravintolisää! Ja sain lisäksi tuollaisen kivan tarran :)


Aada toivottaa kaikille oikein kivaa päivää!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti