sunnuntai 18. elokuuta 2019

Löhöily viikonloppu

Viikonloppu oli tosi kiva ja tuli kyllä rentouduttua ihan kunnolla pitkästä aikaa! Perjantaina tuli vähän pelailtua, Cyrodiilissa enimmäkseen.


Lauantaina kävin viemässä äidin kanssa isän haudalle kukkia.:) Jesse lähti iltapäivästä pelaamaan frisbee golfia, joten päätin käyttää tilaisuuden hyväksi ja aloin paketoimaan joululahjoja :D Kaikista pienimmät lahjat sain paketoitua, isommat jäi vielä lahjakasseihin odottamaan että joululahjapaperit tulee taas myyntiin kauppohin.


Illalla oli kiva kattoa leffaa ja sitten siihen perään vielä Kontio & Parmaksen toisen tuotantokauden eka jakso! Naurettiin veet silmissä, oli meinaan sen verran hauska jakso! 

Tänään sunnuntaina tuli vaan makoiltua sängyssä Youtuben syövereissä monta tuntia, sen jälkeen lenkki & kokeilemaan City of Ash 2sta veteraanina, kaksin päästiin se läpi ( Esossa kun dungeon que on ihan älyttömän pitkä, niin kokeiltiin josko kahdestaan onnistuttaisiin) vaikka mun hermot oli vähän koetuksella :D


Mun mielestä ei viikonloppuna aina tarvitse tehdä paljoa, joskus ihan pelkkä löhöily on tarpeen lataamaan akkuja, mulla kun on vielä paha tapa aina touhuta jotain tuhatta asiaa, joten en ees muista milloin viimeks oon vaan löhöillyt neljään asti tekemättä mitään! Jaksaa huomenna töissä sitten taas paremmin :)

Kivaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti