keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Skyrim figuuri ja ideoita pelihuoneeseen + pari kuvaa

Meidän pelihuone on pikkuhiljaa saanut jonkilaista sisusta mutta nyt uutena lisäyksenä sinne tuli kyykkyteline ja painot, joten meidän alkuperäistä suunnitelmaa jouduttiin hieman miettimään. Meillä on nyt siis ehkä enemmänkin tälläinen monitoimihuone 🤔, jossa siis pystyy pelaamaan ja treenaamaan. 

Puolenkuunpelit.com on muuten sellainen nettikauppa, jota ihan ehdottomasti kannattaa selailla,sillä sieltä löytyy vaikka mitä pelaamisen liittyvää, ja sieltä löysin tän Skyrim figuurin. 


Meillä on 2 seinähyllyä joiden alapuolelle mahtuu yksi kirjahylly, johon ois kiva kerätä kaikkea peleihin liittyvää kamaa, siis nimenomaan niiden pelien joita me pelataan. Kirjahylly tulee näillä näkymin olemaan valkonen, koska jostain kumman syystä Ikea lätkäisee tälläisen mustanruskeaan Billy -kirjahyllyyn 109 € toimituskulut.. kun taas valkoisessa ne on vaan 9 € .. kiitos Ikea tästä loogisuudesta😒

Tällä hetkellä meillä on seinillä vain Elder Scrolls Online & Skyrim julisteita, mutta tämmönen Fallout juliste pitää kyllä hommata, sen paikka olisi kehystettynä kirjahyllyn päällä.


Huoneseen hankittiin Jotexilta pimennysverhot ja nää on todella hyvät, pimentää huoneen ihan täysin! Nämä ei ole koko mustat vaan semmoiset tumman antrasiitinharmaat & mustilla raidoilla. Lisäksi vaihdettiin musta matto tänne, ihan senkin takia koska matossa on kumipohja, joten se on painoja nostaessa turvallisempi!


FunkoPoppeja tietty olisi myös kivahyllyyn kerätä, Coraline ei nyt varsinaisesti liity pelaamiseen mutta se on aivan mahtava leffa! 


Nämä on myös toivelistalla: 


Meidän pelihuoneessa ei vielä hirveästi ole mitään :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti