perjantai 12. heinäkuuta 2019

October 31st - ostoksia!

Bongasin Youtuben syövereistä norjalaisen norweigienhalloweenin videon,jossa mainittiin brittiläinen October31st nettkauppa,joka toimittaa Halloween tavaroita ympäri Eurooppaa! 
Minähän pysätytin videon samantien ja googletin kyseisen kaupan ja kyllä piti pari kertaa hieraista silmiä, sillä tästä kaupasta löytyy vaikka mitä! 

Suurin osa tavaroista tulee tähän kauppaan Amerikasta, mutta hinnat ei missään nimessä ole korkeat vaan oikeasti tosi edulliset. Postikuluiksi tuli 9€ joten suosittelen tilaamaan kerralla enemmän, jottei tuo summa tuntuisi niin isolta. Maksutapoina kävi Paypallin lisäksi korttimaksu, jota itse käytin.

Tuotteet tilasin 29.6 ja sain 8.7 ne ihan kotiovelle, joten toimitus oli todella nopea ja plussaa ettei tarvinut käydä postista asti hakemassa!Kaikki oli paketoitu todella huolellisesti ja jopa paketti oli Halloween teemalla! 🎃 Paketista on vähän huono kuva, mutta siinä luki isolla mun nimi ja osoite, joten sain aika tarkkaan ottaa kuvia jostain kohtaa, ettei mun tiedot näy täällä. Lisäksi sain mukana pari tarraa, mikä oli kiva lisä :)Papu tutkimassa paketteja

Kauppaan pystyy tekemään omat tunnukset, josta on helppo seurailla tilauksen kulkua ja tää myyjä lähettää tuotteet todella nopeasti! Lisäksi sivuilla saa valita, haluaako hintojen näkyvän puntina vai euroina!


Witches Brew muki, jonka hinta oli 10.18€
Sourpuss suola ja pippurisirottimet 11.33 €
"Räkä"karkit (viinikumi karkkeja, todella hyvän makuisia!) 1.13 €
Uusio kierrätetty noita 1.13 eli yhteensä kaikki 23,77€ !! Siis todella edullista jos multa kysytään! :)

Tän koiraihanuuden mainitsen videolla, oisin halunnut tän koristamaan meidän kuusta,vaan jostain syystä tätä ei toimiteta Englannin ulkopuolelle :/Nyt odotan vielä toista tilausta toisesta englantilaisesta nettikaupasta, joka myös toimittaa Halloween tuotteita, siitä myöhemmin postaus tulossa :)
Videolla näkyy tuotteet vielä paremmin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti