perjantai 19. heinäkuuta 2019

Dracula and Other Horror Classics Barnes &Noble Collectible Classics

Taisin olla kolmannella luokalla, kun kävelin kirjastoautoon ja lainaisin Dracula-kirjan. Se oli pelottava, jännittävä ja taisi parit yöunetkin sitä lukiessa mennä, mutta minulle yksi rakkaimmista kirjoista, mitä koskaan olen lukenut. Siskoni omisti kyseisen kirjan ja vei sen mukanaan kun muutti pois kotoa, joten oon aina ajatellut, että joku päivä vielä ostan itselle oman. Oon yrittänyt etsiä samalla kansikuvalla olevaa versiota joka siskollanikin on tuloksetta, mutta noin kuukausi sitten kävin Adlibristä läpi ja löysin tämän Barnes & Noblesin version ja siltä istumalta se lähti ostoskoriin ja matkaan tänne mun luokse.


Tässä kirjassa on siis Bram Stokerin Dracula- klassikon lisäksi muita kauhutarinoita, mm. Dracula´s Guest, The Secret of growing gold & The burial of the rats, kaikki myös Stokerin kirjoittamia. Kirjassa on hopeoidut sivujen päät, musta kirjanmerkkinauha ja aivan mielettömän upeat kuvituset etu- ja takakannessa! Toivoisin että mulla olisi sellainen laite, johon saisin kirjan pyörimään ympyrää, jotta ihan kaikki vieraatkin näkisi miten upea kirja tää on! 😂
Hintaa tällä kirjalla on 33,40 €. Tavoitteena mulla on kerätä lisää näitä Barnes & Noblesin leatherbound kirjoja, sarjaan kuuluu mm. Liisa Ihmemaassa, Grimmin tarinat, Jane Austen jne .. mutta huom! kaikki kirjat on englanninkielisiä!Jossain vaiheessa syksyä toiveena mulla olisi tehdä video tai ainakin blogipostaus omasta kirjahyllystä, haluaisin järjestellä sen ihan uudestaan (tutkailin ja mulla on tuossa ihan ihme kirjoja, mitkä olen vain täytteeksi jostain ottanut) ja vähän samalla näyttää, mitä kaikkea sieltä löytyy. :) 


Tuossa on muuten se siskoni kirjaversio, jota oon etsiny. Ehkä jos sen joskus joltain kirppikseltä löydän, niin saatan myös ostaa sen :) 

Mikä on teidän kaunein kirja?

-Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti