sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

Bullerbox aukaisu Aadan kanssa!

Tällä viikolla postitäti toi varsin mieluisen paketin Aadalle, meinaan ihka ensimmäisen Bullerboxin! 
Tästä sain tietää ihan vahingossa Instagram- mainoksen kautta ja lähdinpä heti asiaa tutkimaan tarkemmin. 

Liityin bullerbox tilaajaksi ja valitsin,e ttä haluan paketin kerran kuukaudessa. Paketin ajankohdan saa itse päättää, joten siirsin seuraavan paketin vasta Lokakuulle (Halloweeni teemaa toivoen😁)
Ilmoitin Aadan koon ja lisätoive kenttään laitoin, että ei mitään tuotteita mitkä sisältävät viljaa. 
Sitten vain maksoin paketin ja pienen lisämaksun, joka kuljettaa sen ovelle asti ja jäin odottelemaan. Toimituksessa kesti noin viikko. 


Tässä kuussa teemana on safari ja me saatiinkin lappunen, jossa selitettiin kaikkien herkkujen ja lelujen käyttö. Tosi iloinen yllätys oli, että pari herkkupussia oli tarkoitettu koirille sekä kissoille, joten Papukaan ei jäänyt ilman! :)Papukin kävi tutkimassa laatikkoa. Aadan ilmestää varmaan huomaa, että hän piti tätä laatikkoa täysin omanaan. Aada on onneksi niin kiltti, että tietää ettei Papulle koskaan saa ärhenellä, vaikka vähän mustasukkaisuutta herkkujen suhteen onkin.


Tässä kaikki mitä saatiin tämän kuun paketissa :1kk Bullerboxin hinta on 38€ ja sen saa siis kotiin kuljetettuna tai ihan lähimpään postiin tilattua. Lelut on laadukkaita, Duvon & Kongin valmistamia ja testipalat herkuista meni kuin kuumille kiville! 😅


Onnellinen Aada kiittää, nyt jäämme odottamana lokakuista bulleboxia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti