tiistai 25. kesäkuuta 2019

Keijukaisten lyhty

Äidiltä löytyi vanha käyttämätön tallilyhty, mihin sitten innostuin tuunailemaan uutta eloa :) Tätä oli niin mukava tehdä! Kuuntelin Youtubesta fantasia musiikkia ja kuvasin samalla videon, jossa näkyy kaikki työvaiheet helposti. Paitsi spraymaalaus, koska ulkona oli niin aurinkoista, etten yhtään nähnyt mitä kuvasin!


1. Puhdistin lyhdyn pölystä ja otin lasi-ikkunat irti. 
2. Spray maalasin valkoisella pariin otteeseen, ettei punainen väri enää kuultanut läpi 
3. Googlettelin keijuen silhuetteja (hakusanalla free fairy silhouette) 
4.  Laitoin lasin täyteen liimalakkaa ja painoin keiju silhuetin kiinni, liimalakkaa uudelleen keijun päälle ja siihen päälle tavalliseta nenäliinasta leikattu osa.
5. Liimalakkaa taas päälle ja toinen tavallinen nenäliina päälle.
6. Uudelleen liimalakkaa, tupsuttelemalla ja siihen kuviollinen servetti päälle, hieman liimalakkaa ja kimalletta.
7. Lasit paikoilleen kun kaikki on kuivuneet ja sen jälkeen mielikuvitus onkin rajana! Käytin koristeina tekoruusu köynnöstä, kärpässieniä ja perhoskoristetta.
8. Illalla kun lyhdyn sisälle laittaaa led-kynttilän, ja huom! vain led ei missään nimessä oikeata! Näkyy keijut läpi 💓Nyt huvittaisi tehdä toinenkin, jossa voisi olla vaikka lohikäärmeitä! Viime kesänä askartelin hieman samanlaisen merenneitopurkin, jota voi käyttää tuikkukippona! Ohje löytyy tästä KLIK!

Tässäpä vielä lyhty alkuperäisessä kunnossa!


Oikein ihanaa viikkoa kaikille!! Ja tosiaan tässä videossa näkyy ohjeet selkeämmin ja löysin aivan ihanan kappaleen, jonka sain videoon laittaa :) 


                         


2 kommenttia: