perjantai 21. kesäkuuta 2019

Jouluttuja, Outlander & Papun synttärit ❤

Pitkästä aikaa saan herätä perjantaina aikaisin ja käyttää Aadan ja sitten istahtaa blogin ääreen kahvikuppi vieressä, ihan omassa rauhassa. Nautin tälläisistä pienistä hetkistä.Eilen tuli pestyä kaikki ikkunat & vaihdoin keittiöön hieman kevyemmät verhot. Vaatehuonettakin käytiin läp, sillä on vähän taipumusta olla meidän ylimääräisen tavaran jättöpaikka. Tosin nyt kylmästi karsin tavaroita, joita oikeasti en käytä ja laitoin ne laatikkoon, joka viedään kirpparille, sitten kun sieltä on aikaa pöytä hankkia. Konmaritus ei todellakaan ole sen mun juttu, minusta ihan terveellä maalaisjärjellä on helppo miettiä tarvitseeko jotain tavaraa vai ei.

Vaatekaappia siivotessa piti otta järjestellä pitemmät koristeet omaan laatikkoon, enkä raaskinnut heti laittaa näitä ihanuuksia takaisin😅 Hetken aikaa olkkarissa fiilistelin joulua ja sitten laitoin nämä vielä vähäksi aikaa odottamaan :)

Joko olette tehneet alelöytöjä? Ostin EMPltä Jesselle synttärilahjan ja samalla löysin Outlander topin 50% alesta ja söpöt minnisukat! Mutta Outlander.. mun lempparisarja! Sisko joskus hehkutti mulle tätä ja jäin koukkuun heti! Jossain vaiheessa haluan myös lukea matkantekijä kirjasarjan, suomalaisessa kirjakaupassa nuo olisikin nyt alessa, 5 € kpl!


Nyt kun olen vapaalla, niin aionkin pistää vauhtia mun lukemiseen, tällä viikolla on pitänyt niin kiirettä, että en oo ehtinyt lukemaan ollenkaan.
Juhannus tullaan viettämää kotona, toisin sanoen pelatessa :D Itse olen harjotellut PVPtä ihan älyttömästi ja nyt Cyrodiilissä oleminen tuntuu jo helpommalta. Miten te aiotte viettää juhannuksen? Papu täyttää lauantaina 7v! Pitää käydä ostamassa hälle jotain tosi herkkua kissanruokaa :)


Nyt on aamukahvi nautittu ja ehditty blogata, seuraavaksi alkaa pyykkirumba :)
Oikein ihanaa ja turvallista juhannusta kaikille!!
- Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Eläinkokeettomat kodinpesuaineet

Eilen kävin ostamassa uuden rikkalapiosetin itselle, kotona ihastelin miten nopeasti sillä tuleekaan lakastua lattiat ja tajusin, että oon k...

Suositut tekstit