keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Silja Symphonyn hyvät & huonot puolet

Aikaisemmin on tultu reissattua vain Viking Linen laivoilla, joista olen muuten tosi paljon tykännyt, joten Silja oli aivan uusi kokemus. Meillä oli tosi kiva reissu ja tekemistä kyllä aina löytyi, kunhan sitä jaksoi etsiä. Ruotsiin maihinmeno jännitti hieman, koska Siljan terminaali ei ole Tukholman keskustassa. Infotiskiltä sai kuitenkin vastauksen ihan kaikkeen mitä mieleen tuli kysyä ja laiva kuitenkin pysyy 7h tuntia maissa, joten siinä ajassa ehtii tehdä vaikka mitä.

Ajattelin listata omasta mielestä Silja Symphonyn plussat & miinukset : 


Miinukset
✔ Osa pelikoneista ei toiminut ollenkaan koko matkan ajan
✔ Pääsiäisviikko tietty vaikutti tähän, mutta ravintoloihin jonot oli todella pitkät esim. Grill Houseen kesti         päästä syömään reilusti yli tunti
✔ Hytti oli todella kylmä, saatiin laittaa lämmitys ihan täysille, jotta siellä tarkeni , samoin ravintola Mundossa veti todella pahasti ja olinkin sitten viikon flunssassa tuolla käynnin jälkeen.
✔ Ehkä saisi olla jotain muuta ohjelmaa iltaisin aikuisille, kuin pelkkä laulushow ja disco/karaoke. esim. joskus joku erilainen show olisi tervetullut, varsinkin tälläisille ihmisille ketkä ei juo alkomahoolia ja ei pidä tanssimusiikista😂


Mundon Deluxe-hampurilainen

Mundon taco-kebab lautanen, saa myös vegeversion!


Plussat 
✔ Todella ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta
✔ Mundon tacokebab lautanen oli aivan loistava ruoka! Suosittelen!
✔ Gift Shopissa löytyi vaikka mitä kivaa pikkukrääsää ja varmasti jokainen löytää sieltä jotain kivaa kotiin viemistä.
✔ Taxfree superstore oli todellakin super, todella laaja valikoima & hyvät hinnat.
✔  Uudistettu Promenade kävelykatu oli todella hieno ja leveä, vaikka ihmisiä oli paljon, siellä mahtui hyvin liikkumaan!


Me ei käyty aamubuffetissa syömässä ollenkaan, joten eväät käytiin syömässä Mundossa. Kahvi siellä maksoi muistaakseni 2,80€ per henkilö, joten kannattaa varautua maksamaan aamiaisesta aika ruhtinaallisen hinnan.

Nyt tätä postausta tehdessä iski hinku päästä takaisin laivalle 😅
-Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti