tiistai 16. huhtikuuta 2019

Testissä herneproteiinijauhe

Mulla on ollut tää heraproteiinijauhe nyt käytössä noin viikon. Heraproteiinista oli pakko luopua, koska se sai ihan totaalisesti mun mahan sekaisin. 


Ajatus herneproteiinista kuulosti ekaksi tosi epäilyttävältä, koska mietin saako oikeasti siitä hyvänmakuista? Yllätyin iloisesti ja voin rehellisesti myöntää, että tää on parhaimman makuinen protskujauhe mitä oon koskaan syönyt :) Tää mun chocolate brownie maku maistuu ihan dominokeksiltä, mikä on upotettu maitoon. 😋  Sekoitan tätä siis kauramaitoon.

Otan aamuisin tätä 25g ja aina treenin jälkeen, tietty jos treeniä ei ole niin sitten tää menee iltapalan kanssa. Ravintosisältönä tässä on 19g proteiinia 25g kohden ja kaloreita 102.

Ainoana miinuksena huomasin, että otsassa komeilee heti pari finniä, toki nää ei ole mitään verrattuna siihen mitä hera aiheutti. Uskon että kroppa tottuu tähän pikkuhiljaa eikä finnejä puske enempää.

Kilo herneproteiinia maksaa ainakin fitnesstukulla 19,90 € mutta nyt se on tarjouksessa 14,90 € :) sitä löytyy tästä KLIK! Tuote on kokonaan vegaaninen.

Oma makuni on siis niinkuin jo aiemmin mainitsin niin Chocolate Brownie, suosittelen ottamaan testiin!

2 kommenttia: