maanantai 11. helmikuuta 2019

Viikonloppu

Kylläpä oli mukava viikonloppu! Tuli urheiltua ja katsottua urheiltua, sunnuntai olikin sittenkin ihan lepopäivä!


Perjantaina kävin ottamassa henkilökorttiin kuvat. Mehän lähdetään Tukholmaan reissun jo puolentoista kuukauden päästä ja päätin hoitaa sähköisesti lupahakemukset ja noissa näyttää olevan kuukauden mittainen jono, joten parempi hoitaa se mahdollisimman pian pois alta! Kävin myös samalla shoppailemassa ja mukaan mulla tarttui joulun alennuslöydöistä TriCoastalin kynsilakka duo, joka oli pakattu muovisen joulupallon sisään ja ton pallon aion käyttää sitten tän vuoden jouluaskarteluihin. Löysin myös Niken Intense tuoksun 9 €lla. Tuoksu on tosi hyvä, semmoinen arkinen ja ei niin voimakas, tykkään tosi paljon! Hain samalla mulle tulleen Aliexpress- paketin, jossa oli oranssi villapaita.


Ainiin ja ostin mulle myös uudet kengät alesta 😁 Lähdin kyllä ihan tarkotuksella ettimään mulle uusia kenkiä joissa ei oo isoa korkoa ja jotka ei oo tennarit. Näiden oikea hinta oli 59,95 € mutta sain nämä 25€ lla, joten kaikkien uusia kenkiä havittelevien kannattaa suunnata Cittariin :)

Vähän myöhemmin käytiin Jessen kanssa luistelemassa ja pelaamassa, pakkasta ei ollut melkein ollenkaan ja kenttä oli ihan tyhjä. Me lauottiin kiekkoa ja naurettiin ihan hulluna koko ajan, mullakun vielä oli suht tylsät luistimet niin sain aina välillä olla varovainen etten kaadu :D Parin tunnin kentällä olon jälkeen maistukin kahvi tosi hyvälle 💖

Lauantaina oli sauna <3 jonka jälkeen piti mennä nukkumaan, yöllä tuli Tampa Bay -Pittsburgh ottelu, ja koska Jesse on Tampa fani ja itse Penguins fani, niin pakkohan meidän oli se ottelu katsoa, tosin mun joukkue hävisi 😒 Mutta me tehtiin pizzaa , jota syötiin sohvalla aamuyöstä peittojen välissä ja katsottiin ottelua :) Aamuvirkulle ihmiselle niinkun minä, on  yövalvominen ihan kamalaa, sillä 9 aikaan oli jo tosi vaikeeta saada unta ja tää peli loppui viideltä aamulla. 😁


Sunnuntai menikin siis kaikilla vähän koomatessa,  Aada ja Papu laiskotteli koko päivän (koska ne valvo meidän kanssa lauantai yön) ja me laiskoteltiin myös. 


     Jesse Wowitti ja itse pelailin vieressä ESOn Morrowind Eventiä. Jaksoin kuitenkin vetästä meikit naamaan ja lähdettiin käymään kaupassa. Ja kyllä, tuossa mukissa on kahvia :D Ennen nukkumaan menoa me katsotiin uusi versio Papillonista, meillä jäi vielä noin puol tuntia leffaa kattomatta, koska kello alkoi olla niin paljon, mutta tosi hyvältä se vaikutti ja tänään se tulee katsottua loppuun. :)

Siinäpä mun viikonloppu! Tosi mukavaa oli ja oli hyvä että käytiin luistelemassa, sillä sunnuntaina oli jo + 2 lämmintä ja nyttenkin tuolla ulkona näyttäisi olevan +1 ja tosi liukasta!

Oliko teillä kiva viikonloppu? Mitä te teitte? 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti