keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Uuden vuoden kinkkuveneet

     Helppoja suolaisia herkkuja mitä tein uudelle vuodelle. Tämä mun piti postata myös pian uuden vuoden aaton jälkeen, mutta onhan tää vuosi vieläkin aika uusi😅


500g lehtitaikinaa¨
200 g Creme Bonjour mustapippuri tuorejuustoa
1 pussi kinkkusuikaleita
1 punainen suippopaprika 

Sekoita keskenään kulhossa uorejuusto, suippopaprika ja kinkkusuikaleet, peitä kelmulla ja anna vetäytyä jääkaapissa 20 min. 
Käytin tähän suippopaprikaa ihan sen takia, että ainakin minusta maku on paljon makeampi kuin tavallisen muotoisessa paprikassa ja se tuo kivaa kontrastia suolaisen kanssa. Leikkaa kahtia taikinalevyt ja täytä neliö n. ruokalusikallisella juustoseosta ja taita vastakkaiset kulmat, jotta saat samanlaisen muodon kuin yllä olevassa kuvassa. Paista 225 n 10.15 min. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulushoppailua! ❆

Me käytiin Jessen kanssa vähän shoppailemassa joulujuttuja lauantaina  :) Suomessa kun ei vietetä kiitospäivää ja on yleensä marraskuussa jo...

Suositut tekstit