sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Mitä sain joululahjaksi 2018

Taas vierähti yksi joulu ohi, ja uuden vuoden jälkeen alkaakin jo kevään odottelu, hullua miten nopeesti aika menee 😱 Toivottavasti teillä kaikilla oli mukava ja rauhallinen joulu 💖 Meidän joulu oli ihana, rakastan sitä yhdessäolon aikaa :) Tuntuu että vieläkin oon "toipumassa" jouluruuista, koska meillä oli niin paljon ruokaa ja siihen vielä kun lasketaan suklaat ja muut herkut päälle  😨😁 Aadalle ja Papullekin tuli niin paljon herkkulahjoja, että niitä ei tarvitse ainakaan puoleen vuoteen ostaa, tosin ei ihme , koska ainahan eläimet on kilttejä, ainakin suurimman osan ajasta :) Lahjaksi sain kaikkea kivaa, aika paljon kosmetiikkatuotteita ja pari pehmeää pakettia. :) 
Pehmeistä paketeistaa löytyi ihanat vaaleanpunaiset pörrösukat, yöhousut ja pitkähihainen painajainen ennen joulua paita 😍 Se on yksi mun lemppari elokuvista, joten oli kiva saada kaikkea siihen liittyvää! 

Paketeisa löytyi myös Jack Skellington hiusharja! Mä olen kaivannut uutta hiusharjaa ja joskus syksyllä tätä empillä kattelin, joulupukki oli sitten huomannut sen ja pistänyt pakettiin 😊


Kosmetiikka osastolta löytyi jalkarasvaa, huulirasvoja, vartalovoita ja himalayan suolatuotteita! Otin himalayan käsivoiteen käyttöön heti, ja on kyllä kädet pysyneet hyvin pehmeinä, mullakun kuivuu kädet tosi helposti, joten onneksi tää on auttanut! Lisäksi sain myös naamanpesuaineen, kasvoveden ja hiusnaamion :) 
Sain myös ison kasan upeita korviksia ja pingviini  sekä Skyrim mukin 😍 Pingu muki liittyy joulumuki kokoelmaan ja Skyrim mukista oon joka aamu hyvät kahvit juonut :) 


Voitin vielä saamastani arvasta 10 € minkä otin käteisenä ja laitoin säästöön :P Huomasin, että tänä vuonna sain aika paljon vaaleanpunaisia lahjoja mutta siitä on tulossa mun lempiväri oranssin lisäksi! 


Mitä uuden vuoden suunitelmia siellä on? Me mennään tänään kauppaan ostamaan huomiselle ruokatarvikkeet, tehdään Nachopelti kun kahdestaan ollaan kotona. En oikein tykkää uudesta vuodesta rakettien takia, koska Aada on aivan paniikissa ja mua surettaa että toisen pitää pelätä :( Ihan vinkkinä, että meillä auttoi sidoksen tekeminen huivista viime vuonna! Googlettamalla löytyy ohje, miten huivi pitää sitoa, ja huomattiin, että kun Aada ihan tärisee pelosta niiin huivin kanssa se väheni huomattavasti. Meillä on muutenkin sitten verhot kiinni ja telkka päällä, jottei pamahduksia näe tai kuule niin hyvin. Onneksi se on kuitekin vaan kerran vuodessa! 

Rauhaisaa ja iloista uutta vuotta kaikille!! 

2 kommenttia:

  1. Oikein kivoja lahjoja sait! Meillä ei kissat pelänneet rakettien pauketta kuin vaan vähän. Hyvää uuden vuoden alkua. ❤

    VastaaPoista