sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Joulun odotusta

Enään 1 yö jouluun! Tässä aamupalalla tätä kirjoittaessa mietin mielessä mitä kaikkea pitää vielä tehdä. Tänään laitetaan illaksi kinkku uuniin, on käytävä vielä kaupassa, tehtävä laatikot.. imelletty perunalaatikko mulla olikin jo yön yli tekeytymässä. Lisäksi mulla ois tänään jalkapäivä salilla, joten sekin pitäisi vielä ehtiä jossain välissä tehdä, meillä kun tulee tänään keskiyölle asti olemaan uuni jatkuvasti päällä, joten jomman kumman on pakko olla koko ajan kotona. 


♥ On ollut kiva ihastella pihalla jouluvaloja, päivä päivältä kun niitä enemmän pihoihin ja ikkunoihin ilmestyy. Jotenkin voi aistia että on joulu on ihan just nyt. 


♥ Kyllä huomaa, että Aada ja Papu on huomannut mikä aika vuodesta on kyseessä. Lahjojen paketointi kiinnostaa kovasti ja kaikki herkut laitettiinkin ylös kaappeihin joulua oottamaan, joten Papu on levoton yöllä ja naukuu sen kaapin edessä, jossa siankorvat on. :D Lahjoista puheen ollen.. itse kun ostan yleensä lahjoja jo kesällä niin huomaan oottavani huomista paljon, koska on kiva nähdä kun muut yllättyy ja iloitsee lahjoistaan! ♥ Tänään pitää vielä myös tehdä joulusiivous ja tottakai hiuksetkin täytyy muistaa värjätä :) Mukavaa kun saa touhuta tänään näiden juttujen parissa ja huomenna vaan sitten rentoutua oman perheen kanssa! 


Haluan toivottaa lukijoilleni ja kaikille täällä vieraileville oikein rauhallista ja lämmintä joulua!! ♥ 

4 kommenttia: