perjantai 14. joulukuuta 2018

Jouluinen koti + video

Heipsan! On ollut kyllä sisustaa uutta kotia jouluun!  Kaikkiin muihin huoneisin laitoin joulujuttuja, paitsi pelihuoneeseen ja meidän makkariin, koska sinne ootellaan vieläkin pakettia Ikeasta, jossa on mm. mattoa ( mikään muuten ei ole niin inhottavaa aamulla, kun se että varpaat osuu kylmälle lattialle :D ) 

Meidän koti on niin meidän näköinen! Nyt kun on enemmän tilaa, avaruutta ja ikkunoita , pääsee meidän tummat huonekalut oikeuksiinsa paremmin ja jokaisella tavaralla on oma paikkansa. Videossa muuten näkyy meidän asunnon "outo" pohjaratkaisu, nimittäin keskellä olohuonetta on ovi meidän pelihuoneeseen, josta siis myös pääsee eteisen kautta. Me laitettiin oven eteen kuitenkin sohva jotta olkkari kautta ei kukaan pääsee ramppamaan. Ensi vuoden puolella vois kuitenkin kuvailla ihan kokonaan asuntoa, jotta sitä näkee vähän paremmin. :)
Keittiötä kuvasin erikseen vaan tuohon videolle, koska tein siitä jo aiemmin eri postauksen, jonka näkee tästä KLIK!


Olohuoneen vitriinin päälle laitoin keräämäni pingviinit, harmittaa kun tänä vuonna näitä ei ollut myynissä cittarilla, nuo sivussa olevat kun on ostettu sieltä ja keskimmäinen on ollut multa jo lapsesta saakka. Vitriinissä näkyy myös kivasti pienet jouluiset snapsilasit, mitkä isä mulle joskus antoi :) 


Takan päälle laitoin erilaisia joulutaloja ja sekalaisia koristeta, en tiedä mitä ihmettä mun lumiukko perheen isälle on käynyt kun sillä on naama vähän kärventynyt vaikka en tässä muistaakseni ole aiot kynttilää polttanut :D 

Alla olevassa videossa on nopea kierros meidän kodissa, josta näkee koristeet ja kuusenkin paremmin! 

                                                       

                                                            Mukavaa viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti