keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Aliexpressin joululöytöjä

Päätin tänään näin ex tempore näyttää millaisia kivoja joulujuttuja oon Aliexpressiltä ostanut :)

Tänä vuonna hurahdin ihan täysin punaisiin jouluautoihin joulukuusineen ja ostinkin pari autotyynyä. :) Printit on todella hyvän laatuisia ja kangas on pehmeätä puuvillaa, joten hintansa arvoisia ovat olleet.


Lisäksi ostin toiselle sohvalle punamustaruutuisen peuratyynyn, tuon kankaan kuuluu olla sellainen kulutetun näköinen, siksi siinä noita valkoisia viiruja menee :D Myös nuo meidän "perus" tyynyt, eli mustakulta kuvioiset on aliexpressiltä ostettu ja ne on meillä aina, vuodenajasta riippumatta.


Keittiöön ostin pöydälle kaitaliinan ja tabletit, tabletit kuitenkin aion laittaa vasta aattona, ettei ne ehdi sotkeutua ruokaan.Tableteissa teemana jatkuu taas punaiset autot ja kaitaliinassa on joulupukki ja mulla tästä tuli jotenkin vintage fiilis.Tässäpä linkkejä näihin tavaroihin, en löytänyt enään tuota peuratyynyä mutta pistin linkkiin suht samanlaisen :)

Peuratyyny

Redtruck tyynyt

Joulupukki pöytäliina

Pöytätabletit

Loppuun vielä vähän kuvaa meidän joulukuusesta! Aion ens viikolla kuvata videon meidän uudesta kodista, niin siinäpä näkyy myös kuusi ja nää joulujutut sitten tarkemmin :) Meidän taloyhtiössä on nyt koko viikon kestävä nuohous, joten täällä on liesituulettimet auki eikä tasoilla saa oikein olla  mitään tavaraa, joten pitää oottaa että siivous on tehty.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti