perjantai 2. marraskuuta 2018

Upea kuura ja viivästynyt muutto

Meille jo vähän lupailtiin että päästään muutamaan marraskuun alussa MUTTA eilen soittelin ja kysyin, että koska meillä on muutto ja päästäisiin asuntoa katsomaan ja vuokranantaja sanoi että tässä on yks pikku mutta joten käykää katsomassa niin näette itse. Me käytiin asunnossa ja nyt me muutetaan vasta tän kuun lopussa.. nimittäin se oli aika huonossa kunnossa 😑 Lattiat kupruili ja oli täynnä jälkiä, lattialistat lähti irti, keittiön tasoista oli irronut palasia ja edellinen asukas oli jättänyt laajoja alueita jotakin ihan ihme teippitahnaa seiniin.. minkä pois hinkkaamisesa tulee menemään aikaa.

Oli se aika masentavaa kun odotat että pääset katsomaan tulevaa kotia ja sitten näet mihin kuntoon joku on sen jättänyt. Positiivista tässä on kuitenki se, että kun tuo on rempattu se on just täydellisen hyvä meille! Meillä on vaatehuoneen lisäksi ihan älyttömästi kaappitilaa, hella on vasta ostettu ja samoten jääkaappi. Astianpesukoneelle on tilaa, saadaan se toinen makkari johon ollaan tekemässä meille peli / punttihuone = harrastehuone, sälekaihtimet on valmiiksi laitettu ikkunan sisään ja vaikka asunto olikin jätetty huonoon kuntoon, se tuntui kodilta ja siellä oli lämmin fiilis!


Jo säätiedotteita on uskominen pitäisi tätä sadetta jatkua vielä pitkään. Täällä oli kuitenkin yksi nätti kuurapäivä, toivottavasti näitä tulisi vielä lisää!


Vaikka ulkona oli pakkasta, äidin kissat viihtyi hyvin ulkona auringoa ottamassa :) Kivaa että on jo marraskuu kun Joulu vaan lähenee vauhdilla! Toivottavasti saataisin pian jo lunta. Luistelemaankin ois jo kiva päästä.
Äidin pihalla käy paljon oravia syömässä ja yritin epätoivoisesti kurresta kuvan saada, ne vaan on niin vikkeliä että en tahdo pysyä perässä 😅Nyt on siis pakkaaaminen pysäytetty hetkeksi ja tää sotku ja sekasorto täällä kotona on nyt vaan sellainen asia mikä pitää kestää! Nyt viikonloppuna aiotaan rauhoittua, saunoa ja käydä pyhäinpäivänä haudoilla 💗

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo teidän kissa.Tsemppiä muuton odotukseen!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia ja on teillä kylmä. Meillä on + 9 astetta ja vettä satanut koko päivän<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin alkoi sateet ja tuli lämmin :( ehkä kohta kuitenkin tulisi taas lunta😊❄

   Poista