maanantai 19. marraskuuta 2018

Muuton täyteinen viikonloppu

Hiphei! Perjantaina saatiin uuteen asuntoon avaimet ja ollaankin muutettu koko viikonloppu! Tänään ois myös tarkoitus nukkua ensimmäinen yö uudessa kodissa. 

Otin pari kuvaa meidän kodista perjantaina. Alla oleva kuva on meidän eteisestä ja oikealla oleva kaappi on meidän vaatehuone, vasemmalla puolella ennen kaappeja on meidän makuuhuone. Oltiin muuten todella mielissään kun huomattiin, että lattioiden vaihdoin lisäksi kaikki seinät oli maalattu ja lattialistat vaihdettu. 


Makkarista en näköjään älynnyt ottaa kuvia mutta haittaako tuo, eiköhän sen postaus tule erikseen kun on sisustettu ;)

Meidän olohuoneeseen laitettiin kirjahyllyt paikoilleen, ja näiden väliin tulee sähkötakka 😍


Olohuoneesta pääsee sitten toiseen makkariin josta tulee meidän peli/punttihuone. Myös eteisestä pääsee tähän huoneeseen ja siinä on kaapit jotka Jesse otti itselleen. Vaatehuoneen takia saadaan vihdoin molemmat omat vaatekaapit! 


Keittiö on hieman pienempi kuin meidän kaksiossa ja sitä koristaa halogeenilappu suoraan 80-luvulta😁 Sitä ei saa ottaa pois, joten sen kanssa pitää vaan oppia elämään..ei se nyt niin kamala oo eihän.. 


Enempää en suttuisia kuvia kerennyt ottaa mutta kyllämä postailen sitten sisustusideoita joka huoneesta tai teen videon kun ollaan saatu kaikki valmiiksi. 

Tänään tosiaan tarkoitus olla ensimmäinen yö, nettiä ei meillä vielä oo siellä, joten puhelimesta pitää koneeseen se yhdistää ja Netflixiin ladata leffoja, onneksi siellä tosiaan on nykyään se toiminto , että voi katsoa ilman nettiä ladatut leffat. Jesselle Narcosin uudet jaksot ja itselle Outlander ja pari yhteistä leffaa, tosin saa nähdä onko meillä aikaa ees kovasti elokuvia katsella, niin paljon tuolla vielä kuitenkin tekemistä on. 

Tänään on myös muuten ensimmäinen aurinkoinen päivä pitkästä aikaa ja myös pakkasta! Kyllä tulee nautittua näistä säistä kaiken sen harmaan ja sateen jälkeen! 

Aurinkoisia pakkaspäiviä odotellen! Pakkaamismusiikista vastaa Saor joka on mun lempparibändi Ei kommentteja:

Lähetä kommentti