perjantai 5. lokakuuta 2018

Diy Hautausmaa miniatyyri

Myönnän että oon odottanut tätä diyta koko kesän, koska noi hautakivet oon saanut joskus muistaakseni jostain Tiimarin halloween setistä, enkä oikeestaan oo koskaan keksinyt niille mitään hyödyllistä käyttöä, ennenkun just kesällä tutustuin miniatyyri ja fairy garden harrrastukseen! 

Mullahan oli pienenä äidin vanha nukkekoti ja sisustin sitä ihan hulluna ja muistan kun isä saattoi tehdä mulle siihen osia tai me etsittiin niitä kirppareilta. Oon haavellu että saisin kesällä tehtyä erilaisia fairy garden juttuja joten tästä hautausmaasta oli hyvä aloittaa :) Mulla on iso kierrätyslasista valmistettu lasivaasi  (joten jouduin aika lailla taiteilemaan, että saan hyviä kuvia otettua koska vaasissa on paljon kuplia).  Koristeina mulla oli 2 kpl näitä hautakiviä, kurpitsoja (joista päädyin käyttämään yhtä tuomaan vähän väriä) kuivattua sammalta, eläintarvikeliikkestä ostettu akvaarion puukoriste ja pari hämmentävää figuuria, mitkä on tosi söpöjä isoine silmineen mutta mulla ei ole hajuakaan mitä nää on 😂.

Hautakivet sain pysymään kiinni ihan teippaamalla ne maalarinteipillä kiinni. Nää on niin kevyet, että teippi pitää ne hyvin pystyssä.

Tässä samalla kuin kirjoittelen tätä postausta, juon kaakaota torkkupeiton alla ja aina välillä kurkkailen ulos ikkunasta, koska lunta sataa 💝☃⛄

Eilen me laitettiin myös meidän halloweenkuusi pystyyn, mutta siitä huomenna lisää :) Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia: