tiistai 2. lokakuuta 2018

Halloweeniä Keittiöön

Eilen kirjottelin jo valmiiksi tän postauksen, vaan en saanut aikaseksi sitä lähettää kun meille kävi pieni häikkä keittiössä ja koko päivä oli yhtä odottelua.

Laitoin meinaan eilen keittiön pistorasiaan läppärin johdon ja pelästyin ihan hirveesti, kun se anto kunnon kipinät ja kuului pamaus ja se poltti meidän sulakkeen keittiöstä. Meillä ei ollu sulakkeita ja kiinteistöhuollosta ei saatu heti meille sähkömiestä, joten me ooteltiin ja ooteltiin.

Eli alla olevan tekstin kirjoitin jo eilen ja laitan tän julkaisupäivämääräksi 2.10., eli tänään tavallaan postaan kahdesti. Tarkoitus mulla ois nyt blogata joka päivä lokakuussa blogtober tyyliin ja jos onnistun tässä niin yritän samaa koko joulunodotusajan, eli 24.12 asti. 🎅


Halloweenia laittelin lisää keittiöön, halloween-teemaisia paperipillejä, suklaata ja kivoja koristeita. Pengoin myös mun pääkallo - ja kummitusmukit käyttöön :)





Mulla on pari Mauri Kunnaksen bat- käsipyyhettä ja otan ne yleensä aina tänän aikaan vuodesta esille. Kuten kuvasta huomaa, meidän keittiö ei oo mitenkään moderni, mutta ehkä joskus toivon mukaan meidän vuokranantaja haluaisia päivittää tätä keittiötä ees pikkasen. 

 Mulla on miniatyyri halloween- figuureja ja kurpitsaukko sai kunniapaikan mukitelineestä.


Kun Jesse tuli kotiin,me laitettiin vielä banneri eteiseen ja jotain koristeita lipaston päälle. On niin kodikkaan näköistä kun on väriä ja just vielä oranssia mikä on muutekin mun lemppari :) Yritän pikkuhiljaa laitella koristeita erihuoneisiin, koska haluan oikeesti harkita tarkkaan minne mikäkin menee.




Tälläisiä juttuja siis tänään 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti