perjantai 14. syyskuuta 2018

Kierros meidän syksyisessä kodissa

Tervetuloa meidän syksyiseen kotiin :) Näiden sateisten päivien jälkeen täällä vihdoin paistaa aurinko ja sain otettua kuvia meidän kodin syksyisestä ilmeestä. Mulla on muuten hyvä järkkäri mutta vähänkin pimeässä se ei oikein tahdo kohdistaa kuvia, joten siksi hieman valosaimpaa päivää oottelin. Meidän kodin sisutus on lämmin ja värikäs ja mun lempiväri on oranssi, joten sitä on aina syksyllä meidän kodissa joka huoneessa! 
Kiva kun tänä vuonna pääsee sisustamaan myös Halloweeniin, kun viime syyskausi meni ihan kokonaan muuttoa tänne tehdessä. Mulla on molemmat ( iso ja pieni ) Partyliten syksyn kurpitsa- somisteet ja toisen olen laittanut meidän keittön pöydlle ja toisen olkkariin, jolle vahingossa löytyi paikka vitriniin päältä. 
Kamalasti oisin toivonut että Jotexilta vielä löytyisi syysverhoja missä ois tatteja ja vaahteranlehtiä, mutta koska semmosia siellä ei enään myydä enkä mistään oo löytänyt, niin päätin että nuo vihreät verhot pysyy joulukuuhun asti, jolloin on sitten taas jouluverhojen aika. 

Vitriiniin laitoin maalarinteipillä vaahteranlehtiä kiinni, koska mulla oli 2 lehtiköynnöstä mutta ne ei ihan näyttänytkään siltä miltä luulin. Hyllyillä on lisää partyliteä ja söpö korvapuolikas oravan jonka ostin parillakymmenellä sentillä kirppikseltä. Olohuoneeseen laitoin yhden samettikurpitsan tarjottimeen ja sohvat sai ylleen kasan syystyynyjä. Meillä on tarkoitus luopua meidän nahkasohvista, ei sen takia että meillä on lemmikeitä joten ne ois erittäin epäkäytänöllisiä , koska Papu on tosi kiltti ja ei raavi sohvaa ollenkaan, mutta tuo on jo aika vanha ja nahka on talvella tosi kylmä. Tässä ollaan vaan kahden vaiheilla että meillä on musta kissa ja vaalea koira ja molemmat saa nukkua sohvalla, joten hommataanko tumma vai vaaleampi sohva karvojen takia.Iso lyhty siirtyi eteisen lipaston päälle ja laitoin sen sisälle samettikurpitsoja ja ledivalot :)

Tälläistä siis meillä :) Makkarissa ei oo mitään syysjuttjua ( paitsi se mun Halloween- hiirimatto ), koska me vielä laitetaan sitä mieleiseksi ja mun tietsikan siirtyminen sinne vei vielä tilaa aika paljon, joten makkari on vielä siis projekti.

Tänään olen lepopäiväni ansainnut, rehkin eilen niin kovasti jalkapäivää salilla , että tänään  käveleminen sattuu ja ei oikeen tee mieli liikkua minnekkään. 😅
Tarkoitus ois myös kokata bataattihampurilaisia.

Mukavaa viikonloppua! 

6 kommenttia: