torstai 6. syyskuuta 2018

Helppo lehtitaulu

Nyt on meidän koti koristeltu syksyä varten ja laitan heti tänne kuvia, kunhan tulee aurinkoinen sää :) Tulipas myös  askarreltua  valotaulu, mikä on tosi helppo ja edullinen tehdä itse! Tässäpä nopea ohje :


Tarvitset 
eri värisiä kartonkeja, mulla oli oranssia, punaista ja keltaista. 
Liimaa, esim. erikeepperiä
Canvas-taulun ja ledivalot. 
Teippiä


Piirsin paperille ensin kuvan vaahteranlehdestä, jonka sitten leikkasin ja käytin mallina kartonkeihin. Leikkasin erivärisistä kartongeista lehdet ja sommittelin ne omaan silmään sopiville paikoille ja liimasin erikeepperillä kiinni.

Liiman kuivutta laitoin ledit päälle ja teippasin ne taulun taakse. Itse jätin canvastaulun pohjan maalamatta, koska näin valot näkyy läpi paljon paremmin.


Samallaa aika turvallinen tapa saada tunnelmavaloa. Mulla joskus oli kamala kammo kynttilöihin, koska kun olin pieni, mummolassa räjähti lasinen tuikkuastia ja pelkäsin pitkään että joka ikinen kynttilä räjähtää, mutta vasta lähivuosina oon alkanut uskaltaa niitä polttaa. Tässä ei siis mitään palovaaraa ole, kunhan siis muistaa vaan käyttää ledvaloja. :)
                                                    Täällä on syys-siivouksia tehty, eli pesty matot ja ikkunat ja vielä löysin jotain vaatteitakin vietäväksi hyväntekeväisyyteen. ♡ Huomenna vien äitini shoppailemaan ja me mennään samalla metsästämään kaupoista kantarelleja :) 

4 kommenttia:

 1. Nyt onkin syksyisiä lehdet jo väreiltään.Meidän pihan vaahtera on ruskan väreissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pihalla kaikki on vielä vihreää ja tänään oli taas todella lämmin, siellä täällä pieniä ruskan merkkejä mutta muuten alan tässä jo epäillä et asutaanko me edes Suomessa😂

   Poista
 2. Oi miten hieno taulu, niin kiva idea♥ Leppoisaa viikonloppua ja ihanaa alkanutta syksyä sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, tykkään kovasti itsekkin :) leppoisaa viikonloppua sinne myös!

   Poista