keskiviikko 22. elokuuta 2018

Syysasetelma Keittiöön

Pitkän pohdinnan jälkeen päätin, että en tänä vuonna osta yhtäkään oikeata syyskukkaa sisälle, sillä Papu on innokas syömään kukkia ja kaivelemaan multaa. Mulla oli kuitenkin ylimääräisiä tekokukkia ja paljon syyskoristeita, joten istahdin alas ja aloin pähkäilemään josko niistä saisi jotain kivaa aikaan ja tälläinen lopputulos syntyi. :) 


Laitoin ruukun pohjalle styroxia ja siihen pystyyn kukkia. Mä en oikein tiedä mitä kukkia nuo lilat on olevinaan, mutta mulle ne menee kanervista. 😄
Mulla oli myös pikkuinen orava joka on etsinyt paikkaa ties mistä, ja liimasin sen vaan tikkuun kiinni ja kivastihan se sopii tuohon. 


Liimasin kukkakeppiin vaahteranlehtiä ja sain samalla palovamman, kolme tuntia jouduin pitämään sormea kylmässä vedessä kun koski niin paljon. Onneksi se parani kuitenkin iltaan mennessä :) . Kuumaliiman kanssa kyllä pitää oikeesti muistaa olla varovainen!
Tää saa nyt olla meidän keittiön pöydällä Halloweenin asti ja sitten varmaan muuttelen tätä jotekin siihen juhlaan sopivaksi 🍂

 Kamalan nopeasti mennyt tää viikko, nyt ollaan jo puolessa välissä! Mulla tuli tässä muuten oravista mieleen, että joskus aikasemmin kun tein muuttopostausta tähän kotiin, kerroin miten ihastuttiin tuohon meidän takapihaan ja tälläsiä kavereita meillä on koko kesän ollut tuolla pihalla. Lisäksi tuolla on kanoja ja hanhia ja oon niitä käynyt aina välillä parvekkeelta ihastelemassa. Ei hullumat näkymät kerrotaloasunnosta :) 


Joko teillä on syyskukkia/asetelmia sisällä ja ulkona?

4 kommenttia:

 1. Ihana syysasetelma!❤️
  Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Oikein onnistunut asetelma! Syksyn värit ovat kyllä kauniita ja kun asetelma on näin runsas, niin värit pääsevät loistamaan. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Syksyn värit on kauniita, ruska on musta kauneinta aikaa vuodessa ❤️

   Poista