maanantai 16. heinäkuuta 2018

IKEA reissusta palauduttu ja viikonloppu juttuja


Viikonloppu meni kivoissa merkeissä urheilessa ja sisustaessa ja aattelin pikkasen kirjoitella tarkemmin mitä tein. :) 

PERJANTAI 
Ikean tavaroiden purkaamista ja tutkimista. Ostin äidilleni lakanasetin joululahjaksi, ja sain sen jo paketoitua ja piilotettua tulevaa joulua varten. 
Päätin tehdä itse lohkoperunoita joiden kanssa oli pinaatti - valkosipulimarinoituja kanoja. Iso virhe, sillä koottiin keittiössä samalla vitriiniä ja lämpötila nousi ja nousi :D. 
Illalla katsottiin The Survivalist leffaa, jonka aikana nukahdin... tää tapahtuu aina jos leffassa ei puhuta paljoa (oon yrittänyt katsoa Castawayn 3 kertaa ja aina oon nukahtanut kesken). 
LAUANTAI
Aikainen herätys, keitän kahvit ja lähden käyttämään Aadaa ulkona, me käydään 2 km lenkki ja tullaan sulaleina kotiin, sen jälkeen höyryän Jesselle puolisen tuntia siitä, miten kuuma mulla on. Jatkettiin kokoomista ja lasketaan, että saadaan kaikki koottua ennen kuutta. No joo.. 23.20 oltiin valmiita. Kävin kuitenkin päivällä kaupassa, ja uuniin tuli heitettyä bataattiranskalaisia ja kalapuikkoja. Kylmää Pepsiä menee myös paljon. Kaverini laittaa mulle viestin, että aikoo lähteä sunnuntaina miehensä kanssa patikoimaan ja itse kerron lähteväni fribaamaan.  Katsotaan älä sano sanaakaan leffaa noin puolisen tuntia, kunnes aletaan nukkumaan. 

SUNNUNTAI
Herätys kello 07.00 , nappaan Aadan mukaan ja lähden aamulenkille. Syödään aamupala ja hössötän aurinkorasvan kanssa. Ysin aikoihin ollaankin jo kentällä ja heitellään klo 12. asti. Lämpötila alkaa lähestymään +25 ja mietin mielessäni sulaako ystäväni tällä hetkellä patikkareissulla, koska itse ainakin hikoilen kuin pieni sika. 


Offia tulee laitettua runsaasti, sillä paarmoja oli vaikka muille jakaa. Tosi kivaa oli silti ja nautin kun sai ulkona olla ja touhuta! 

Fribailun jälkeen nopeasti anoppilaan kahville, sen jälkeen kotiin tekemään ruokaa (Texmex- pataa), päikkärit ja äidin luokse avamaan tukosta äidin lavuaarista. 
Esoakin yritin pelailla, mutta enään loppupäivästä ei oikein jaksa tehdä muuta, kuin seikkailla youtuben ihmeellisessä maailmassa. 
Aadan iltalenkin ja pikasuihkun jälkeen pääsee vihdoin ja viimein katsomaan Älä sano sanakaan -
 leffan loppuun, ja sen jälkeen voikin jo hyvillä mielillä mennä nukkumaan 

Miten teidän viikonloppu suijui? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti