tiistai 17. heinäkuuta 2018

Merenneito purkissa

Selailin Pinterestistä kesälle diy- juttuja ja ihastuin ideaan merenneidosta purkissa ja samalla sain kierrättää meidän kurkkupurkin. :)


Tarvitset 
 Liimalakkaa + elintarvikeväriä
Lasipurkin
Merenneito tarran / tulostetun tai piirretyn kuvan
Juuttilankaa
Simpukan/meritähden tai mitä vaan merellistä koristetta
Koriste kalaverkkoa

Sekoitin silmämääräisesti liimalakkaaa ja sinistä Dr. Oetkerin elintarvikeväriä ja maalasin sillä kurkkupurkin, josta olin aikasemmin poistanut etiketin. Annoin kuivua rauhassa 24h. Seuraavana päivänä googlettelin Clipartista merenneidosta kuvan ja piirsin sen läpi, koska meillä ei ole tulostinta. Levitin purkin sisälle pienen määrän liimalakkaa , niin sain merenneidon pysymään purkin sisällä paikallaan koko sen ajan kun levitin vielä merenneidon päälle lakkaa.Leikkasin pienen palan kalaverkkoa ja tuskaisen sommittelusession jälkeen mulla oli pakko pyytää Jesseltä apua, sillä ostin vahingossa liian isoa verkkoa, mutta yhdessä saatiin sommiteltua se hyvin ja toinen piti kiinni kun toinen liimasi.

Verkko jää hieman rumasti purkin yläosaan, joten se peitetään kietomalla juuttinarua. Lopuksi liimasin vielä meritähden ja lisäsin tuikkuledin purkin sisälle.Tätä oli ihan mukava askarella keittiössä, missä ei onneksi oo kuuma paitsi sillon kun tietty laitetaan ruokaa. Nyt voin jo sen verran marista näistä kesähelteistä, että en ymmärrä kesäihmisiä jotka tästä nauttii. 😅 Raahasin tuulettimen olkkariin ja hain jääkaapista kylmän Pepsi Maxin, joten eiköhän näillä eväillä jaksa vielä pari tuntia valvoa ja pelailla :) 

4 kommenttia: