tiistai 15. toukokuuta 2018

Summer afternoon—summer afternoon; to me those have always been the two most beautiful words in the English language


Tänä vuonna olen ottanut ihan tosissaan mission ruskettua edes hieman, mulla kun on sellainen iho joka ei pala mutta ei rusketukkaan oikein kunnolla. Ilma oli todella kuuma ja anoppi mulle sanoikin, että tänne on jo tälle viikolle luvattu ukkosia, ihanaa! Viime vuonna täällä ei ollut kun yksi ukonilma ja sekin meni ohi parissa minuutissa, joten toivottavasti nyt tulisi ihan kunnon kuuro, ukkosella on nimittäin mukava käpertyä katsomaan leffoja kannettavalla tai lukea hyvää kirjaa. Lenkin jälkeen kävin äidin luona palkitsemassa itseni muffinsilla ja kuvailin todisteita kuumuudesta ja siitä että äidillä on vaan niin söpöjä kissoja.

2 kommenttia:

  1. Hienot kuvat! Voi kyllä on lämpö nyt meitä hellinyt, toivotaan että nämä kauniit kelit jatkuvat ihan koko kesän:) Sade-ukkosessakin on oma tunnelmansa ja sitä on tosiaan mukava kuunnella sohvannurkassa peiton alla:)Muffinsi näyttää hyvältä. Suloinen kisu♥ Ihanaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on nyt pari päivää ollut alle 15 astetta ja kyllä tuntuu kylmältä :i Joten sais kyllä jo tulla ne lämpimämmät päivät takaisin ja pian! :) Hauskaa viikonloppua!

      Poista