sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Tuunattu työpöytä

Perjantaina kävin hakemassa vetimet postista, ja eilen Jesse laitteli näitä kiinni. Vihdoin ja viimein mun askartelu/työpöytä on siis valmis! :) Koko tuunauksen hinnaksi tuli 25,50 €. 


Multa löytyy paljon askartelutarvikkeita jotka tarvitsi tilaa ja samalla tarvitsin itselle rauhaisen paikan bloggaamiselle, joten ideana oli tuunata Jessen vanha työpöytä. 


Näin kauhee tää pöytä oli aikaisemmin, eli perus 90-luvun koulupöytä..Tässä on kuitenki hyvä runko ja sopivasti mun askartelujutuille säilytystilaa, joten käytiin tuumasta toimeen eli tuunaukseen.
 Valkoista kalustemaalia meille oli vielä jäänyt jäljelle keittiön pöydästä, joten sitä käytettiin myös tähän. Päällinen tehtiin DC- Fixin tummalla omenapuulla. 
Vetimiksi me haluttiin jotkut hieman persoonallisemmat, ja sellaiset me löydettiinkin alixepressiltä. Viiden vetimen hinnaksi tuli yhteensä 8,61 € ja ne tuli suoraan free shippingillä. 
Toiveena tähän työpöytään mulla ei ole enään kun työtuoli. Mainitsinkin täällä jo aiemmin, että sen oon aatellut ostaa Jyskistä. Meillä on jo tuftattu sängynpääty, joten STENLILLE - tuoli ois myös sen takia mitä mainioin! 


Itse ainakin tykästyin tosi paljon tähän meidän lopputulokseen, aina ei tarvitse ostaa uutta vaan itse tekemällä saa niin paljon persoonallisemman ja säästää myös rahaa. 
Nyt alan värjäämään hiuksia ja odottelen iltaa että X-factor alkaa. :) 

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuli työpöydästä tuunaamalla! Ihan oikeassa olet, että aina ei tarvitse uutta ostaa, kun vanhastakin saa itse tekemällä vaikka mitä aikaiseksi :)

  http://fiiaelina.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia itekkin tykkään tosta pöydästä niin paljon! :) Vanhasta joo saa vaikka minkälaista kunhan vaan viitsii tehdä ja säästää samalla myös luontoa ja kukkaroa.

   Poista