maanantai 23. huhtikuuta 2018

New York Cheesecake

Leipoessa rentoutuu ja se on mulla yksi tapa viettää mukavaa sunnuntaita. Eilen väsäsinkin pitkästä aikaa juustokakun. Tää resepti on säilynyt meillä monta vuotta ja se on tehty noudattaen perinteistä New Yorkilaista juustokakkuohjetta. 


                                                          New York Cheesecake 
                     Pohja 1/2 pkt Digestive keksejä 125 g sulatettua voita 2 rkl sokeria

               Murskaa digestive.keksit ja sekoita keksimurskan kanssa voi sekä sokeri. Taputtele seos irtopohjavuoan pohjalle ja paista uunissa 165 C asteessa 10 minuuttia. Anna jäähtyä.

Täyte 3 pkt Philadelphia tuorejuustoa 3 dl sokeria 2 tl sitruunamehua 2 rkl vehnäjauhoja 4 kananmunaa 1 prk ranskankermaa 3 tl vaniljasokeria 

Vaahdota vatkaimella tuorejuusto, sokeria ja jauhot. Lisää kevyesti vatkaten kananmuna kerrallaan juustomassaan. Lisää loput raaka-aineet ja kaada seos keksinpohjan päälle. Paista 165 C vähän yli tunnin verran tai kunnes kakun pinta saa väriä. Anna jäähtyä rauhassa vuoassaan ja siirrä jääkaappiin tekeytymään yön yli.  

Kannattaa ehdottomasti kokeilla! :) 🗽

2 kommenttia:

  1. Oijoi kun näyttää herkulliselta..nam:) Sinulla on aivan ihana blogi, jäinkin lukijaksi kun tänne löysin! Kivaa kevättä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi :) Kivaa kevättä myös sinne! ♥

      Poista

Joulushoppailua! ❆

Me käytiin Jessen kanssa vähän shoppailemassa joulujuttuja lauantaina  :) Suomessa kun ei vietetä kiitospäivää ja on yleensä marraskuussa jo...

Suositut tekstit